tiistai 10. toukokuuta 2011

Hyi yäk ääh iih. (Ei heikkohermoisille)

En tiedä mikä minut motivoi kirjoittamaan seuraavasta ällöttävästä aiheesta, mutta kirjoitanpa kumminkin. No ehkä yksi syy voisi olla se, että joskus kuulee sanottavan, että koiran suu on jotenkin erityisen puhdas. Ei kai nyt sentään, miksi olisi? Tässä tulee nimittäin top 3 ällötystä ja illotusta, mitä meidän koirien suusta on löytynyt.

3. Kakka

Penni löysi viime viikolla lenkillä jotakin erityisen hyvää syöneen koiran kakan ja otti sen suuhunsa, eikä meinannut päästää siitä irti. Tietysti kyseessä oli joku vanha ja kuiva kakka, mutta en silti halunnut koskea siihen edes hauska kädessä. Noh, pieni huutelu ja hätistely tehosi ja Penni luopui aarteestaan. Yh.

2. Käytetty kondomi

Metsälenkillä Penni nuohosi jossakin puskassa ja kohta se tallusteli sieltä käytetty kondomi suustaan iloisesti roikkuen. Ei varmaan tarvitse kauheasti selitellä, kuinka ällöttävää se oli. Taas piti hätistellä ja kiljua, jolloin Penni sitten jätti senkertaisen aarteensa siihen paikkaan. YH.

1. Linnun sikiö

Nappi veti nyt tässä kisassa silti pisimmän korren. Toissa kesänä olimme omalla takapihalla ja huomasin, että Nappi jemmaa poskessaan jotakin kookasta. Menin sitten reippaasti paikalle ja ongin sen suusta vaaleanpunaisen parisenttisen linnunsikiön. Hyi kauhia, vieläkin puistattaa ja paljon. Nakkasin sen äkkiä mahdollisimman kauas, mutta omalle pihalle se silti jäi. Äkkiä Napin kanssa sisälle ja jäätiin odottelemaan miestä kotiin lintuparka hävittämään. Iltasella mentiin etsimään sitä ja Nappihan se hyökkäsi heti oikeaan paikkaan ja otti linnun taas suuhunsa. Yh yh. Minä menin sisälle ja mies kaivoi sen Napin suusta jollain konstilla. Iuh.

Kaikkien onneksi, minulla ei ole tilanteista kuvia.

Hmmmm pitäisiköhän meidän opettaa noille ehdoton "irti"-käsky jo pikkuhiljaa....

2 kommenttia: