tiistai 14. kesäkuuta 2011

Mitäpä sitä meille...

No ei meille sen kummempia kuulu. Ollaan käyty kahdesti mökillä lyhyen ajan sisällä ja koirat kyllä tykkäävät olla siellä, samoin toki mekin. Viime kesään nähden jonkinlaista edistystäkin on tapahtunut; kumpikaan ei tähyillyt muiden pihoille tai tielle, vaan kiltisti pysyivät koko ajan näköpiirissä omalla tontilla. Niin no kerran Nappi tähyili erittäin perinpohjaisesti naapurin tiluksille. Menin palauttamaan naapurilta lainaamani ruohonleikkuria, niin Nappi tuli perässä ja ravasi suoraan naapurin asuntoon sisälle, eikä tietenkään millään olisi tullut pois sieltä. Meni varmaan viilentelemään sinne.

Viime lauantaina oli erittäin kova helle ja vähän kyllä näiden kuonottomien kanssa hermostutti. Ihan hyvin meni, mutta piti ne laittaa välillä sisälle rauhoittumaan ja viilentymään. Dippasin koiria myös mereen aina välillä. Molemmat alkoivat veden lähentyessä ja koskettaessa tassuja automaattisesti uimaan ilmassa koiraa, että jonkun sortin uimisivietti on tallella. Eivät ne kuitenkaan edes + 30 helteissä menneet omaehtoisesti veteen.

Yksi hyvä viilentymis- ja viilentämiskeino on märkä pyyhe niskassa. Vaikka Napilla onkin tässä huuli ihan vieterillä, niin kyllä se mielellään makasi pyyhkeen alla varjossa.

Ommmmm. Ommmmmm.


Penni ei näytä ollenkaan niin tyytyväiseltä.


No mitenkä se Nappi näyttää niin omituiselta tässä kuvassa?


Penni sulautuu jälleen kerran maastoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti