keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Mökkeilyä kerrakseen

Olimme viime viikolla pitkään miehen perheen mökillä helteistä nauttimassa. Ei olla taidettukaan olla niin pitkään mökillä yhtä soittoa. Viihdyttiin kyllä hyvin, mutta olihan se ihan kiva palata takaisin kotoiseen lähiöömme... Koirat tietysti nauttivat olostaan suuresti. Menomatka oli tosin aika kuumottava, koko ajan +26 astetta ja ilmastoimaton sillipurkkicorsamme oli kauhean kuuma ja Napin olo hyvin tukala. Se oli levoton ja yritimme vaikka millä keinoin saada auton sisäilmaa viileämmäksi ja Napin oloa helpommaksi. Se ei normaaliin tapaansa edes nukkunut yhtään. Pennillä meni matka nukkuessa, mutta viimeisellä metreillä se okseni matkustusboksiinsa... Kiva. No, perille päästiin kuitenkin, mutta ihan tosissaan pitää seuraavalla kerralla miettiä lämpötiloja, jos lähtee pidemmälle autoreissulle näiden kanssa.

Tässä mökkitunnelmia.


Tyytymätön matkustaja. Niin siis aika äkkiä otettiin tuo lämmin peti pois...


Nappi yrittää nauttia ranta-elämästä.


Penni vahtii saunalla. Uskottava tuommoinen saaviakin pienempi vahti...


Nappi valitsi nukkumapaikkansa nopeasti.


Illat olivat kauniita.


Nappi poseeraa tyylikkäästi.


Koiranpäivät.


Juuri ennen lähtöä katsottiin autolta, että onko tuo koira pää edellä grillissä. Ja olihan se. Nappi yritti löytää ja syödä grilliin heitetyn (iso virhe, emme tee niin enää koskaan) raakamakkaran palasen.


Hups, käry kävi. Kaiken lisäksi Nappi alkoi suurella vimmalla rouskuttaa hiiltynyttä puuta, kun aloin nostamaan sitä pois grillistä.
Ihan hyvin maistui. Sitten Nappi saikin järvipesun ja kotona uudestaan shampookylvyn, mutta sillä on vieläkin kaula ihan hiilessä.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä tutulta! Meidän mopsipoika keksii kanssa kaikkea erikoista.

    VastaaPoista
  2. Hei! Joo, mopseilla on aina omat hassut vinkeensä.

    VastaaPoista