maanantai 13. elokuuta 2012

Tuliaisia

Olin tosiaan työreissulla Alaskassa ja kylläpä ihastuin paikkaan. Luonnon ja ystävällisten ihmisten lisäksi paikallisten rakkaus koiriin teki vaikutuksen. Siellähän koira on mitä tärkein työntekijä ja useimmilla tuntui olevan yksi tai useampi -kuten arvata saattaa- huskytyyppinen työkoira. Mutta olis siellä paljon seurakoiriakin ja ihania mastiffeja näin useita. Koiria oli patsaissa, kirjoissa, tauluissa ja baarit sekä monet ruokapaikat oli nimetty niiden mukaan. Yhtään mopsia en nähnyt (yhdellä lentokentällä oli kyllä innokas musta mopsi lähdössä matkalle), mutta kaksi löytöä tein:


Aivan järkyttävä mopsikortti.


Mutta tämä taidekortti oli minusta hieno. Takana lukee: "Pugsley". This fellow states: I am a PUG" as only a Pug can do. Tästä olisi alkuperäinen vesiväriteos olemassa...Kortin on tehnyt alaskalainen Kate Wood. Lisäksi ostin sellaisen puisen husky-joulukoristeen (joojoo, menee ehkä vähän krääsäksi) ja sitten semmoisen toisenlaisen koiraesineen, joka paljastuikin sitten ketuksi. Johan ketutti. Eh heh.

Nappi antoi vähän pahaa silmää tuolle mun mukana kulkeneelle toiselle mopsille:Penninkin piti päästä kokeilemaan matkalaukun päällä nukkumista. Nappi oli aika pöyristynyt asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti