sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Nautitaan

Jos viime kesä oli ennätyksellisen kylmä, niin tämä kesä on kyllä ehdottomasti ollut ennätyksellisen nopeasti alkanut ja lämmin. Yleensä tällaista on täällä  meidän korkeuksilla heinäkuun puolessa välissä. Kylläpäs on ihanaa, aivan sama, vaikka loppukesä olisi minkälainen tahansa, nyt nautitaan! Pidämme kesälomat tänä vuonna vasta elokuussa, joten arkinen aherrus jatkuu vielä kaksi kuukautta ja yksi viikko (voi jee, huh, nyt alkoi kyllä ahdistamaan). Noh, uskoisin, että tällaisella alulla ja elokuun vapailla kesä tuntuu todella pitkältä!

Kävimme koirien kanssa järvellä (no, käydään melkein joka päivä, mutta nyt oli kamera mukana, niin oli semmoinen spessukerta). 
Nappi ei pitkälle jolkuttele ilman hihnaa, se jää aina odottelemaan, toisin kuin Penni. Penni kävi jotakin kakistelemassa rannassa.


 Ja sitten se pääsi pellolle kirmaamaan.


Nappi ei päässyt mukaan ilonpitoon, koska sillä oli tuossa vaiheessa jo niin kuuma. On se kyllä vähän kurjaa, kun se ei juurikaan kestä tuota lämpöä ja aurinkoa.

2 kommenttia:

  1. Lentäviä koiria :)

    Voi Nappia! Pitäisi melkein laittaa pakastettava shamppanjacooleri päälle ettei ylikuumene...

    VastaaPoista
  2. Juu, olen suunnitellut ompelevani niille tänä kesänä semmoiset froteeloimet, jotka voi sitten kastaa veteen ja laittaa selkään viilentämään. On se kyl kurjaa tuommonen, Penni pärjää huomattavasti paremmin, ei korise, eikä väsy. Mutta toki sen kanssa saa myös olla tarkkana, ettei kuumene liikaa.

    VastaaPoista