maanantai 11. toukokuuta 2015

Kevät!

Ja yhtäkkiä on vihreää kaikkialla! Ihanaa! Viime viikot ovat olleet superkiireisiä töiden ja vapaa-ajan rientojen vuoksi ja seuraavat viikot tulevat olemaan hyperkiireisiä lähinnä töiden vuoksi, joten päivityksiä ei varmaan tule ihan entiseen tahtiin lähitulevaisuudessa. Tässä on ollut tietty vappuhulinoita ja minä myös täytin pyöreitä samoihin aikoihin ja niitähän on juhlittu useaan otteeseen ja juhlitaan vielä tulevaisuudessakin. Koirilla on ollut hauskaa kun on käynyt paljon vieraita kylässä.

Pennin kanssa palattiin agilityn pariin, päästiin mukaan taas valmennusryhmään ja kivaa on ollut, kyllä se Penni niin nauttii siitä. Ihan käsittämätöntä, miten se muistaa vajaan kahden vuoden takaiset agilityjutut, ne on sillä selkärangassa. Ihmettelen kyllä kovasti! Viime keskiviikkona mentiin ekaa kertaa puomia ja Pennihän se juoksi sen läpi tottuneesti ja jäi loppuun 2 on 2 off-asentoon (kaksi tassua maassa ja takatassut puomin alaosan valkealla alueella) ihan itsekseen. Ollaan vain ehkä liian hyvässä ryhmässä meidän taitotasoon nähden, heti alettiin kylmiltään suorittamaan täyspitkiä ratoja, en minä ossaa! Noh onneksi siellä on meille kaikille aina tismalleen saman verran aikaa ja me hinkataan sitten lyhyempiä pätkiä kun muut vetelee koko ratoja. Toivottavasti valmentajaa ei haittaa. 

Kävimme tänään meille uudessa paikassa lenkillä joen varrella ja löysin unelma-asuntoalueen meille. Tästä saattaa tulla hankala päähänpinttymä...pakko - päästä - asumaan - jokivarteen.

Kuten näkyy, koirat nauttivat.2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon pyöreittesi johdosta! Yllätyksekseni kuvien maisemat olivat tuttuja Oulujoki-varresta. Mukavia seutuja asustella eli tervetuloa ja heti Napin ja Pennin fanitapaaminen pystyyn.

    T. Monta vuotta blogia seurannut

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juu, samaisessa kaupungissa asumme, olen vähän pitänyt matalaa profiilia asuinpaikan suhteen täällä : ). Tuohon kohtaan kyllä ihastuttiin, hienoja uusia taloja mahtavalla maisemalla.

    VastaaPoista