maanantai 24. toukokuuta 2010

Buu-uu!

Nyt on vähän blogin kirjoittaminen haasteellisempaa, meiltä katkaistiin netti palveluntarjoajan virheen takia ja nyt olemme ilman yhteyksiä ulkomaailmaan kuukauden päivät. Tuntuu vaivalloiselta. Nyt siis töiden ohessa saan ehkä silloin tällöin jotakin raapaistua, mutta hiljaisuus jatkunee.

Ja toinenkin iso buu; Nappi onnistui sohaisemaan silmänsä johonkin ja nyt se on kahden viikon antibioottikuurilla. Sillä oli sarveiskalvossa pienen pieni reikä, mutta ikävältä se varmasti tuntuu. Nappi ei voi kunnolla avata oikeaa silmää. Toisaalta välillä se taas killottaa molemmat jättisilmät avoimina niin kuin ennen vanhaan. Noh, ehkä se innostuessaan unohtaa kivun. Piilolasien suurkuluttajana tiedän, miten inhottavalta roskat silmässä tuntuvat.

Nappi otti heti lomakauden helteistä ilon irti ja kerrytti vyötärölleen muutaman kesäkilon. Vararengasta kasvattaa. Heti kun emme päässeet liikkumaan, näkyy se Napissa. Ruoka-annoksen suhteuttamiseen siis taas...Tässä Nappi viilentelee kostean pyyhkeen alla:Penni voi entiseen malliin vauhdikkaasti, tosin se on vähän alkanut osoittamaan luonnetta, ja on muutaman kerran riiviöinyt ja ollut tottelematon. Aika kummallista, nytkö se murrosikä jo alkaa? Sitten sillä on kummallinen kyky aistia, missä seutumme tukkimiehentäit asustavat. Sillä on kaksi kertaa ollut sen koko alahuulen kokoinen tukkimiehentäi leuassa kiinni ja yhden kerran sellainen oli tarttunut sen tassuun. Ihme hommaa, en ymmärrä mistä se niitä keräilee. Ne on siis niitä inhotuksia, jotka asuvat havupuissa ja tarttuvat tiukasti esimerkiksi hiuksiin kiinni. Tässä kaunis (ja iso) kuva otuksesta:Tässä taas Pennin alahuuli, joka on pieni:

4 kommenttia:

 1. Voi nappia ku on niin raukan näköinen tuossa kuvassa : )

  VastaaPoista
 2. Vähän väsynyt vain, tuossa vaiheessa ei ollu edes sitä reikää vielä silmässä. Nyt se on raukan näköinen kyllä.

  VastaaPoista
 3. tervehdys Anna, Nappi ja Penni!

  Täytyy myöntää että olen jäänyt ihan koukkuun tähän blogiin. Sen seurauksena aloitin itsekin kirjoittamaan blogia. Linkitin teidän sivut! :)

  t. Johanna, Ella, Ada, Cara

  ps. Nappi on aivan ihana tuossa kuvassa

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiva kun luet blogia! Ja vielä mukavampi, että olet aloittanut omasi. Mikä sen osoite on? Alan tietysti lukijaksi.

  VastaaPoista