torstai 1. heinäkuuta 2010

Juhannus meni meillä oikein mukavasti ja oli ihana kerrankin nauttia helteestä juhannusaattona. Penni kävi jo aika pitkällä meressä kastautumassa ja Nappikin tuntui vihdoin käsittävän, että vedessä seisominen viilentää mukavasti. Seuraavana päivänä pakkasimme auton ajoissa ja lähdimme huristelemaan kolmen tunnin matkan toiselle mökille. Penni voi pahoin autossa, mutta helpotusta saatiin sillä, että se otettiin pois matkustusboksista omaan sänkyyn nukkumaan takapenkille. En tiedä onko tässä mitään perää, mutta matkustusboksilla tuntuu olevan huonoa oloa aiheuttava vaikutus. Voisiko se olla psyykkistä? Mökkeily tuntui väsyttävän koiria aika lailla ja juhannuspäivän lähentyessä loppuaan alkoi olla jo aika rauhallista menoa.
Kuvasaldo ja -laatu juhannusaatolta jäi sitten tämänkaltaiseksi. Tarkoitushan oli kuvata ja paljon, mutta tyypilliseen tapaani, kamera pysyi laukussaan lähes koko ajan.


Napilla kyllä riitti seuraavana päivänä puuhaa mökkinaapurien koirille uhitellessa. Ei taaskaan tontin rajat ollut tuttu käsite koirille, ja miten edes olisikaan ollut. Jatkuvasti toinen tai molemmat olivat naapurin pystykorvan häkillä ihmettelemässä. Ja Nappi tietysti vähän kertomassa totuuksia. Niinpä ne piti ihan laittaa kiinni Ehkäpä myös tapakasvatuksessa taas tuli aukkokohtia esille. Huoh.


Nappi keskustelee pystykorvan kanssa.


Odotapas...


...niin se tulee ihan kuonotusten kertomaan asiansa. Jos pääsisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti