tiistai 27. heinäkuuta 2010

Yllätys!

Penni osallistui viime viikonloppuna ensimmäiseen koiranäyttelyynsä, joka pidettiin Hämeenkoskella Lahden lähistöllä. Kyseessä oli griffonyhdistyksen 40-juhlavuotis Open Show. Näyttelyreissu oli meidän koko porukan ensimmäinen ja Nappi oli tietysti seuraneitinä mukana. Penni järjesti suuryllätyksen olemalla ROP pentu ja BIS2 pentu! Olimmepas me ihmeissämme ja ylpeitä Pennistä. Penni ei ollut millänsäkään menestyksestään ja aika lunkisti loikki kehässä vaadittavat ympyrät ja kolmiot. Nimenomaan loikki sellaista varsahyppelyä. Pöydällä se taas aristeli aikalailla, joten kotiläksynä ensi näyttelyyn saakka on pöytäharjoittelua ja kävelyä. Mutta ilmeisesti Penni on oikein lupaava pikku tyttö, vaikkakin sen korvia ihmeteltiin ja ihasteltiin kehän laidalla. Näyttelyarvostelun mukaan ne olivat hieman ilmavat....Penni oli kuulemma myös vähän laiha, joten se saa nyt sitten tästä lähtien isomman ruoka-annoksen. Muutos, johon Pennillä ei varmasti ole mitään vastaansanomista. Reissu sujui siis mallikkaasti ja meillä oli oikein mukavaa. Oli mahtava nähdä niin monta petit brabanconia omistajineen yhtä aikaa.Penni ja palkinnot. Palkintokuvassa ei vissiin kuulu istua ruusukkeen päällä ja suoraan lautasen edessä...Paljon parempi.

Automatkakaan eivät tuottaneet suuria ongelmia. Menomatkalla oli sopivan viileää ja lähdimme seitsemän tunnin taipaleelle vasta iltapäivällä, joten minimaalinen ilmastoimaton corsamme ei ylikuumentunut missään vaiheessa. Näyttelypäivänä sää oli aika ideaali koirien kannalta, mutta itselle tuli hiukan vilu. Mutta parempi näin. Paluumatkan otimme lomailun kannalta ja vierailimme monissa kaupungeissa matkan varrella. Sää oli sitten päinvastainen muihin päiviin verrattuna ja hermoilin etenkin Napin hyvinvoinnin vuoksi. Kävimmekin uimassa puolessa välin matkaa. Dippasin molemmat koirat veteen ja pitelin niitä pinnalla. Molemmat heti ottivat koirauintiliikkeensä käyttöön ja tuntuivat nauttivan viilennyksestä.Roadside ruokatauko.

Näyttelykärpänen puraisi ja kovaa ja seuraavaan näyttelyyn ollaan jo ilmoittauduttu. Mietin tuossa, että pitäisikö Nappiakin käyttää jossakin mätsärissä...

4 kommenttia:

 1. Onnea menestyksestä! Siitä se alkaa! Terveisin "kahjo", joka hyppäsi Kärsämäellä ihastelemaan jälkikasvua

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos paljon. Joo olin itse siinä juuri unilta herännyt, niin vähän sytytti hitaasti : )

  VastaaPoista
 3. Hienoa Penni!! :) ehdottomasti myös Nappi näyttelyyn!
  Niin se vaan näyttelykärpänen purasee ;)

  T. Sanna ja Siiri

  VastaaPoista