keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kuulumisia

Mitäs meille kuuluu, ei sen kummempia. Syksy etenee ja päivät lyhenee viikottain, ei kiva. Pennin juoksut ovat vihdoin loppuneet ja nyt pääsemme taas normaaliin koirapuisto- ja koirakaverirytmiin. Nappi on jotenkin ollut entistä rauhallisempi ja välillä jopa passiivisempi kuin yleensä. Olisikohan se nyt tottunut siihen 6 viikkoa jatkuneeseen remmilenkkirytmiin ja ei enää innostu kirmailemaan tai leikkimään entiseen tahtiin. Möö, toivottavasti on jotakin ohimenevää syysalakuloisuutta. Tosin onhan se tuo meidän neiti kypsässä 2.5 vuoden iässä, ehkä ne pahimmat pentuudet ovat jo takanapäin.

Pennin rapsutteluoireiden kanssa on eletty ylä- ja alamäkiä. Alamme olla melkoisen varmoja siitä, että riisi ei sovi sille. Olemme tehneet sille lohiyrjölää ilman riisiä ja rapsuttelu väheni selvästi. Harmi vain, se ei oikein tykännyt lohesta. Noh sitten olosuhteiden pakosta Penni söi pari päivää normaalia Napin sikanautayrjölää riisillä ja korvia kutitti heti ja pahasti. Siitä kun äkkiä vaihdettiin omiin puuroihin, kutina väheni selvästi, mutta ei loppunut kokonaan. Noh nyt seuraavaksi kokeilemme riisitöntä ja siatonta puuroa. Katsellaan katsellaan, näitä asioita testatessa kuluu aikaa. Pennin turkki on kuitenkin edelleen hyvässä kiillossa ja kunnossa, ja se on oma pirteä ja innokas itsensä. Mitään akuuttia hätää ei siis ole.

Tässä joitakin kuvia syksyltä.Nappi sienimetsällä.Penni myös.Retki uuvutti flikat täysin.Ja ehkä mökkeily riitti niille muutenkin, Nappi päivysti jo kassissa asti kotiin lähtöä.

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi kun Nappi ja Penni ovat aina yhdessä. Parhaat kaverukset :) Ihania kuvia! Aika hurjaa, että Nappikin on jo yli 2,5 vuotias!!!

    VastaaPoista
  2. Joo, ei oo mikään nuorikko enää kohta. Napin ja Pennin väliin on kyllä vähän tullut tuo Napin uusi ihastus Näätä ; )

    VastaaPoista