keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Mars lenkille!

Nyt ollaan taas palattu normaaliin lenkkirytmiin. Tai oikeastaan vuoden takaiseen. Nyt kun Penni on vihdoin yli yhden vuoden, 1v 2 kk tarkalleen, niin uskallan jo lenkkeillä ihan kunnolla sen kanssa. Ollaan pidennetty pikkuhiljaa lenkin pituutta ja eilen tehtiin sitten meidän pisin perusreitti. Penni ei ollut sitä aiemmin tehnytkään. Jännitti myäs vähän että miten tuo Nappi jaksaa, mutta hyvin molemmat kipittivät edellä koko matkan ajan. Nappi joskus hiljentää tahtia ja kulkee visusti jalan vieressä tai joskus jopa vähän muiden takana. Olen sen tulkinnut sitten haluttomuudeksi tai väsymykseksi. Nyt kuitenkin hyvin jaksettiin.

Katsoin vasiten karttapalvelusta, joka mittaa näköjään metrin tarkkuudella matkat, tuon pisimmän lenkin pituuden ja yllätyin kyllä vähän. Ei se ollut kuin 3,2 kilometriä. Jotenkin olin ajatellut että se olisi vähän pidempi matka. Meillä meni siihen puoli tuntia ja voin kyllä vannoa, että aiemmin siihen meni ainakin 40 minuuttia. Noh, kyllä se noille pikkukoirille on varmaan ihan passeli pituus ja teemme me aina aamulla ja illalla vielä lenkit. No aamulla käydään vain kortteli ympäri ja illalla semmoinen 15 minuuttia. Olen usein miettinyt, onko tässä liikaa, liian vähän vai sopivasti lenkitystä. Millaisia hihnalenkkejä te teette mopsien tai griffonien kanssa?

Kyllähän tuo eka pitkä lenkki sitten imi mehut näistä koirista myöhemmin illalla. Mutta kuten kuvista näkee, Nappi kyllä nukkuu päivisin koiranunta, se aina kiihdyttää nollasta sataan sekunnissa.

ZzzzZZZzzzZZZMitätehdäänminnemennään????


Krooh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti