maanantai 28. helmikuuta 2011

Blogi 1 vuotta!

Blogi täyttää tänään yhden vuoden. Yllättävää, miten tähän kirjoitteluun on tottunut ja tästä on muodostunut mukava ja jotenkin luonnollinen tapa. En ole vielä ainakaan kyllästynyt blogin pitämiseen, enkä ota tästä sen suurempaa stressiä, kirjoitan kun siltä tuntuu ja kuvaan koiria useimmiten silloin, kun hetket tai tilanteet ovat kuvaamisen arvoisia. On lisäksi ollut mukava itsekin kertailla vuoden aikana tapahtuneita juttuja ja tännepähän jäävät ikuisiksi ajoiksi muistiin...

Koirat juhlistivat yksivuotisia oikealla herkkujen herkkuaterialla. Koirat saivat ensimmäistä kertaa vähän kärkkäriä ja lisäkkeeksi ranskalaisia; kunnon grillilautasen siis. Näiden tähteiden lisäksi meillä oli viikonlopulta jäänyt yksi entrecote-pihvi ja sen jälsipalat nautittiin jälkiruoaksi.
Napista en ehtinyt ottaa kuvaa. Ja huhheijaa, mun on pitänyt vuoden ajan ostaa tuohon Pennin ruoka- ja juomakupin alle joku kiva alusta...Vuoden. Joskohan mä nyt sen muistaisin/viitsisin ostaa, tuo lehti näyttää aika ankealta..

Tähän vielä kuva viikonlopun peltolenkiltä. Nyt kohta alkaa mielestäni vuoden kauneimmat lenkkeilyajat, joihin kuuluu auringopaiste ja pikkupakkanen.


6 kommenttia: