sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Mökkikausi avattu

Olipahan mukava mökkeillä! Mutta yhtään mukavaa ei ollut se, että kamera jäi kotiin. Eipä siis saatu yhtään hassua tilannetta ikuistetuksi tänne. Nappi oli ihan kummallinen (no tämä ei kyllä ole mikään uutinen). Se koko ajan halusi mennä ulos. Ennenkuulumatonta! Sitten kun se sinne päästettiin se parkkeerasi yhteen ja samaan kohtaan ottamaan aurinkoa. Kuten edellisessä kirjoituksessa todettu, Nappi osaa ottaa näin kesällä rennosti. 

Pennin kesä ei alkanut niin rattoisasti. Veimme sen eläinlääkäriin pari päivää sitten ja kuten arvelimme kasvattajan kanssa, anaalirauhasethan ne olivat ihan tukossa. Niiden tyhjentäminen oli aika karseaa seurattavaa. No sitten lääkäri katsoi Pennin tassuja ja se bakteeritulehdus ei ollut lähtenyt niistä pois. Lääkkeeksi puhdistusainetta ja jotakin lääkesalvaa. Ja sitten se ankein asia; Nappi joutuu käyttämään viikon ajan kauluria, jottei se nuole tassujaan. Raukka. Ja kauluri oli joku valmistuvirheinen; se yltää se päässä ihan hyvin takatassuihin. Phyh, aika kehnoa tekoa.

No nyt kun ei ollut sitä kameraa niin laitan tähän pienen kollaasin Napin rakkaudesta kaikenlaisiin kasseihin. Näitä on täällä nähty ennenkin, mutta ainakin meitä jaksaa aina huvittaa se, kuinka kiire sillä on päästä maassa olevan kassin päälle hengailemaan. Ja sille kelpaa ihan minkälaiset kassit, laukut tai pussit tahansa.


 No matkalaukun nyt ymmärtää, se on pehmeä ja puhtaat silitetyt vaatteet ovat paras makuualusta.


 Pusseista ei ole enää mihinkään, Nappi vähän yritti tasoitella vaatekassin pintaa ja vahingossa tuli raadelleeksi pussin riekaleiksi.


Tää oli kyllä jo hyvä; tyhjä paperikassi! 


Vissiin Napinki piti vähän miettiä, että onko tässä nyt niin hääviä hengailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti