torstai 11. lokakuuta 2012

Juhuuu!

Juhuu, täällä ollaan taas, tärkeä deadline on ohi. On ollut taas kerrassaan niin mahdottoman kiireinen ja rankka työviikko, ettei ole ehtinyt yhtään eikä mitään. Kävimme puolison kanssa myös hupi/työreissulla Helsingissä su-ti, hauskaa oli, mutta akkuja emme saaneet ladattua juurikaan. Veljeni oli taas koiravahtina ja ilmeisen hyvin oli mennyt.

Penni silmineen on aiheuttanut kuitenkin huolta. Kävin eläinlääkärissä sitä näyttämässä silloin viime viikon keskiviikkona (muistaakseni). Lääkekuuri alkoi torstaina. Tämän viikon tiistainakaan silmä ei vielä ollut auennut ja se oli tosi häijyn näköinen. Lääkäri neuvoi tulemaan kymmenen päivän kuluttua ensimmäisestä käynnistä uudelleen, mutta meistä tuntui että nyt ei ole kaikki kohdallaan ja varasimme ajan tämän viikon tiistaille. Olin jo perjantaina ehtinyt soittaakin heille ja konsultoin klinikkaa puhelimitse...Mutta silmä on silmä ja sen kanssa kannattaa olla tarkkana. No, tiistaina sitten sain kuulla, että silmä paranee ihan hyvin ja syytä huoleen ei ole. Haava vain on niin pitkä, että se paraneminen vie aikaa. Tämä lause maksoi minulle 60 euroa plus mielenrauhan. Noh seuraava käynti on nyt sitten tästä sen kymmenen päivän päästä...Silmä on joka päivä vähän erinäköinen, mutta kauhealta se näyttää aina vain. Aluksi se oli harmaa (sitä juuri säikähdin) ja nyt se on punainen, mutta Penni vähän jo aukoo sitä. On sillä varmaan aika kurja olo koko ajan.

Nappi kävi kaverikoiravierailulla, mutta se ei mennyt niin hyvin, kuin ensimmäinen kerta...Loppua kohti meni paremmin ja paremmin. Siitä lisää jonakin toisena päivänä.

Reissussa nähtyä:Liikkeen ikkunassa oli hauska mopsilaatikko! Kaupat olivat tuohon aikaan jo kiinni, joten emme päässeet katsomaan, että mitä siellä sisällä oli.


 Ja mikäs se siinä, tuommonen joku outo mopsi.

 Ja mopsi oli tuollaisen mopsilaatikon päällä, huisia.

Menimme liikkeeseen uudestaan seuraavan päivänä ja voi jösses sentään. Tuo keskimmäinen mopsi maksoi 68 euroa ja se ekan kuvan mopsilaatikko oli jonkun ihan random-laatikon kansi, eikä liittynyt sitten mopseihin mitenkään. Outoa. Myyjä olisi myynyt mulle sen pelkän kannen, mutta mietin että hetkinen, tässä menee nyt kyllä tämän keräilyharrastuksen raja. Mikä pettymys, kuvittelin mielessäni mopsikansilaatikosta löytyvän jonkun hauskan mopsipelin, vähintäänkin. Eikä ainuttakaan livemopsia näkynyt missään. Näiltä osin siis huono reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti