lauantai 1. joulukuuta 2012

Napin tv-terroria

Aargh. Napilla on monia ärsyttäviä tapoja, mutta yksi ärsyttävin on kyllä se, kun se haukkuu teeveelle. Se haukkuu kaikki koirat, kissat ja hevoset (jopa animoidut tai piirretyt, se muka nekin tunnistaa jotenkin) plus välillä muitakin eläimiä. Ja mainostajien ei kyllä kannattais laittaa mainoksiinsa koiria, uskoisin, että muissakin koiratalouksissa ne aiheuttavat hankaluuksia. Nyt näkyy joku elektroniikkaliikkeen mainos, missä kultainennoutaja touhuaa jotakin ja kylläpä Nappi joka kerta huomaa sen ja ryntää telkkarille haukkumaan äkäisesti. Yksi tosi outo haukunkohde sillä eläinten lisäksi on. Hobby Hallilla on Hobbalot-niminen kampanja, onneksi tätä mainosta näkyy siis aika harvoin, ja Nappi raivostuu ihan hulluna, kun se näkee kampanjan tunnuksen, hobbalot-nuolen. Se on tällainen:


kuva sivulta: http://www.karkijoukkue.fi/media/hobbalot.png

Juu, muakin nykyään ärsyttää tuo hobbalot-nuoli. Tänään oli Tulli-ohjelmassa huumekoirat paljon esillä ja meno sitten sen mukaista.


 Jahas, kohteet havaittu.


 Koira meidän olohuoneessa!


 Vieras koira olohuoneessa, kuulkaa, kamalaa!


 Mua ottaa niiiiin pahasti päähän!


Kylläpä tympiikin pitkään.


(Juu, Nappi on laihdutuskuurilla, se saa vähän vähemmän ruokaa nykyään).

4 kommenttia:

  1. Haha, tiedän että toi on ärsyttävää, muttei voi olla hymyilemättä. Ihana Nappi :'D

    Meilläkin mopsit on just tollasia, ja ovat opettaneet myös mun seropirontin harrastamaan tota teeveelle haukkumista.......

    Ja tosiaan, se on kyllä ihmeellistä miten hyvin mopsukat tunnistaa eri eläimiä! Jos telkkarissa menee vaikka jokin ötökkä, niin kyllä sillekin pitää haukkua. Ja piirroselukat myös! Ei ne mitään tyhmiä otuksia ole nuo lyttynokat :D

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kommentista! Kiva kuulla, että muutkin mopsit harrastavat tätä, olen ajatellut, että tää on taas yksi näitä Napin "kivoja" omia juttuja. Onneksi Penni ei ole lähtenyt tähän mukaan : ).

    VastaaPoista