maanantai 25. maaliskuuta 2013

Penni´s upgrade, Nappi´s downward spiral

Juu, en oo muistanut kertoa (vai olenko, en näköjään enää muista omista sanomisistani mitään), että Penni sai agilityn valmennusryhmäpaikan! Olin hakenut ennen Pennin jalkarevähdystä, josta muuten on toivottu täysin, paikkaa agilityn jatkoryhmään kolme, mutta ilokseni sain kuulla, että meitä oli ehdottu suoraan valmennusryhmään. Otin paikan ilomielin vastaan, vaikkakin se maksaa aika paljon. Nooooh, rahaa voisi käyttää paljon huonomminkin. Nyt olikin jo enemmän haastetta treeneissä ja monta kertaa sain korjata ohjaustani ja juosta jo ihan tosissaan. Kenttä on nyt huomattavasti suurempi kuin mihin olemme tottuneet ja Penni ei ollenkaan hidastele, vaan päinvastoin sen vauhti vaan kiihtyy ja minä jään pahasti jälkeen.

No Napilla menee oikeasti ihan kivasti, ei siinä mitään. Löysin koneelta vain tällaisia jo viime vuoden puolella otettuja kuvia, joissa Nappi näyttää kyllä maansa, perheensä ja ittensä myyneeltä. Tuo edellisen lauseen loppu on yhdestä biisistä, huom. 


2 kommenttia:

  1. Onpas suloinen mopsi sulla! Ollut hirmuinen mopsikuume itsellä ja tää blogi todella auttaa siihen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nappi on kyllä melkoisen suloinen ja hassu persoonallisuus. Jos tulee mieleen kysyä jotakin erityistä mopseista, niin laita kommenttia vaan!

    VastaaPoista