lauantai 20. huhtikuuta 2013

Krakovan mopsi

Olin tosiaan työmatkalla tämän viikon ja matka alkoi mukavasti; olin ehtinyt olla Puolassa noin 10 minuuttia, kun bongasin ensimmäisen mopsin taksin ikkunasta matkalla hotellille. Tihhiihihihiihhhhihihih.  Se oli oikein hyvännäköinen musta mopsi. Mutta siinäpä se olikin, ei lisähavaintoja mopseista sen jälkeen. Koiria oli kyllä muutoin paljon kaikkialla, varsinkin pieniä rotukoiria laidasta laitaan. 

Kotona koirat oli melko iloisia kun tulin takaisin, tervehtiminen kesti ja kesti ja kesti. Pennikin vain vinkui menemään.  Nyt otetaan viikonloppu iisisti. Pennillä on jo homma hallussa, kuten aina. 

2 kommenttia:

 1. No kaikenlaista sitä sattuu! Paranemisia nyt sinne!

  Emäntäni poika työskentee Krakovassa ja kun emäntä kävi siellä syksyllä, oli hänkin huomannut siellä erityisen paljon koiria. Pieniä sellaisia. Tosin asiaan vaikutti varmaan se, että hotelli oli puiston kupeessa ja siellä puistossahan ne koirulit kävivät asioillaan.

  Krakova oli kuulemma mukava kaupunki!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos, Penni alkaa olla jo hyvässä kuosissa, onneksi.

  Krakova oli aivan ihana paikka, suosittelen lämpimästi lomakohteeksi. Pikkukoiria tosiaan oli joka lähtöön, se erityisesti on mukavan paikan merkki, sanoisin : ).

  Kävin lukemassa blogiasi, vaikutti tosi kivalta, pitääkin alkaa seuraamaan sitä.

  VastaaPoista