lauantai 13. huhtikuuta 2013

Rapa roiskuu

Aijaijai kun on kuraista ja koirat ihan ravassa. Mutta minäpä nokkelana keksin tähän pikkuisen niksin. Dippaan koirat ennen sisääntuloa puhtaaseen etupihan lumihankeen, ainakin puolet liasta jää sinne lumeen. Koirien ajatukset taisivat olla että WTF, stop this nonsense, ja antoivat minulle todella pahaa silmää. Muutenkin se tassujen ja mahan pyyhkiminen on jostakin syystä niiden mielestä ihan tosi inhottavaa, Nappikin aina hyökkii "kuonollaan" kohti, kun sitä sylissä yrittää puhdistaa, se vissiin yrittää haukata tai jotakin vastaavaa. Tosi kiva.

Tässä toinen varoittava esimerkki pikkukoirien kanssa elämisestä. Jos ei ole varuillaan, pikkukoira käyttää kättäsi tyynynä ja siitä ei tietenkään voi liikkua yhtään minnekään, ettei koiran uni vain häiriinny...Tämä toimii meillä tekosyynä monien juttujen tekemättä jättämisessä tai toisen passauttamisessa, "hei kulta, laitatko kahvin tippumaan kun Nappi justiinsa nukahti tähän mun syliin?" tai "hei voitko ottaa pyykit koneesta ku en nyt pääse tästä oikein liikkeelle?" tai "ei nyt varmaan voidakaan käydä iltapäivälenkillä kun näyttää tuo Penni niin tyytyväisenä nukkuvan tuossa sun kainalossa. Mennään vasta illalla".

2 kommenttia:

 1. Meilläkin ihmisten jalat ja kädet on parhaita tyynyjä ;)

  Ja voi että tuo mun rihveli tuo sitä kuraa sisään.. Eteisessä oleva pyyhe on tietysti pahin vihollinen eikä niitä ulkoa tuotuja "aarteita" saisi millään pyyhkiä pois :)

  Ja voi ei missä asennossa toi Nappi istuu! Kunnon röhnötys :D

  VastaaPoista
 2. Juu, Nappi kököttää omituisissa asennoissa aina : ).

  Kävin kurkkaamassa blogiisi ja ryhdyin lukijaksi, onpa mukava kun löytyi toinenkin blogi jossa vilahtelee griffoni!

  VastaaPoista