sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ja taas on mökkikausi avattu

Meidän kesään kuuluu mökkeily erottamattomasti ja nyt korkattiin sitten tuo lähin kesämökki. Oli mukavaa ja pitkästä aikaa sopivan viileää, loppujen lopuksi. Kaksi kertaa meressä riitti viilentämään koko porukan. Koirien asenne vettä kohtaan on ihan eri kuin aikaisemmin, molemmat tassuttelivat tottuneesti veteen ja uitin niitä sitten, kun ne sinne niin mielellään näyttivät menevän. Ne eivät lähde itsekseen uimaan kuitenkaan, täytyy vähän jelppiä. Hankalaa on kuitenkin se, että hiekka saa koirat aina rallaamaan niin maan mahottomasti, ja sitten niille tulee kauhea hiki. Noh, ihan mukava kesäkierre. 


Pennille tuli niin kiire veteen, että ei ehditty nahkahihnaa pois ottamaan.


 Sattuipa hassu ilme Napille


 Sitten oli aika leikkiä pitkään ja hartaasti.Piti vaihtaa kivisemmälle rannalle, jossa saatoimme keskittyä itse uimiseen.


 Olikin jo kiire dipata Nappi mereen. Kyllä se ainakin polskutteli kovasti menemään. En ole ihan varma tykkäsikö se uimisesta vai ei...


Tykkäsin!


Penni minusta ui ihan oikeasti, en vaan uskaltanut päästää irti, kauhia nössö kun olen.


2 kommenttia:

  1. Meiän Luumu kävi koittamassa uintia myös vähän aikaa sitten ekaa kertaa. Oli se kyllä pääsiäisenä jo saanut esimakua kun putosi avantoon..:D Mutta ei se kyllä kauheasti vaikuttanut uimisesta nauttivan. Kahlaamisesta se tykkää ja menee vapaaehtoisesti, mutta uimaan ei lähe. Ehkä griffonit ei sitten vaan ole mitään vesipetoja! Entisetkään griffonit eivät suostuneet menemään kirveelläkään uimaan..:)

    VastaaPoista
  2. Minusta Penni on vuosi vuodelta innokkaampi menemään veteen, mutta tosiaan sama kuin teillä, ei se lähde itsekseen uimaan. Kuten sanoit, vaikuttaa siltä, että griffonit eivät ole vesipetoja!

    VastaaPoista