keskiviikko 7. elokuuta 2013

Koirat kesäleirillä

Kävimme miehen kanssa lomareissulla Belgiassa, Brysselissä ja Bruggessa, ja koirat olivat tutussa koirahoitolossa kesäleirillä. Hyvin oli jälleen kerran mennyt, mutta Nappi oli aiheuttaunut melkoista hämmennystä muissa asukeissa ja hoitajissakin. Sillä alkoi nimittäin juuri ennen lähtöä juoksut ja se oli sitten kuulemma yrittänyt vietellä kaikki ihmiset ja eläimet puolen kilometrin säteellä, hoitaja kertoi naurussasuin. Juu-u, semmoinen hormonipesäke se on juoksuissa...Olisi pitänyt varoittaa.

Griffon Petit Brabancon, kuten bruxellois ja belgekin, ovat tietysti belgialaisia rotuja ja meillä oli suuret odotukset bongata matkalla griffoneita. Olimmehan brabantin alueella ja kaikkea! Mutta voi pettymyksen pettymys, ei yhtä ainutta griffonia missään. Bichoneita, mäyräkoiria, spanieleja ja varsinkin kultaisia noutajia oli joka kulmalla, mutta ei yhtään griffonia. Buu!!! No, onneksi sentään näimme yhden mopsin antiikkimarkkinoilla ja se lämmitti mieltä. Mopsitavaraa oli myös paljon saatavilla ja muutama "ihana" tuliainen lähti mukaankin, alla esittelyssä suosikki.

Mutta oli mukava reissu ja kesälomaa on jäljellä minulla vielä neljä viikkoa, ai että! Jes!


Tällainen suloinen parin sentin posliinipatsas löytyi antiikkimarkkinoilta.


Näitä kirjailtuja töitä (tyynyliinoja, laukkuja, lompakkoja ym.) erilaisilla mopsikuoseilla oli myynnissä useissa paikoissa. Ei oikein säväyttänyt meitä nämä käsityöt, emmekä ostaneet niitä tuliaisiksi.


Komea koirapatsas jossakin puistossa, patsaan nimi oli yksinkertaisesti "koira".

2 kommenttia:

  1. Minusta tuo tyynynpäällinen on kyllä mainio! Ja juuri tuolla Benelux-maissa on aina niin ihanan käydä! Oma suosikkini onkyllä Alankomaat. Mutta Belgiassa on ihanaa suklaata!

    VastaaPoista
  2. Minä en ole aiemmin käynyt Benelux-maissa ja tykästyin kyllä kovasti Belgiaan, oli kyllä herkuttelijoiden paratiisi! Alankomaihin pitää kyllä myös päästä joskus : ).

    VastaaPoista