keskiviikko 14. elokuuta 2013

Morsiuskoirat

Vietimme viikonloppuna mökillä sukujuhlia, vanhempieni 30-vuotishääpäivää. Vaikka se onkin vähän hölmöä, päätin "pukea" koiratkin juhlaan sopivasti ja varsinkin Pennistä tuli melkoisen söpö morsiuskoira. 

Napilla sen sijaan oli vähän vaikeuksia, sitä pisti joku inhottava ötökkä berberiin ja se hinkkasi sitä koko juhlan ajan ruohoon ja puhisi, örisi ja ärisi, se ei ollut siten kovin juhlavan ja arvokkaan oloinen morsiuskoira. Pelkäsin, että sitä pisti amppari, kun se oli niin hankalana, mutta onneksi se oli joku muu ötökkä. Mutta taas tuli hyvä muistutus siitä, että kyytabletteja on aina syytä olla mukana näin kesäisin. 


 Tässä viellä kaikki asusteet kunnossa ja päällä, loppuillasta Nappi sai rusettinsa irti ja mutusteli sen muodottomaksi.Leikit sujuivat entiseen tahtiin. Valitettavasti Napin piti olla hihnassa koko ajan, koska sillä oli edelleen juoksut. 


 Se oli tietty vähän kurjaa.


2 kommenttia:

  1. Penni on ottanut kaiken ilon irti, kun sen ei tarvitse olla hihnassa. Muutes Nappi ei oo ollenkaan turvonnut tämän juoksun aikana. Valjaat jopa näyttävät isoilta :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ehkei se Nappi ole nyt niin pullea. Kovasti kiihdyksissään se on ollut. Toivotaan että valeraskaus jäis tällä kertaa väliin. Penni tosiaan tykkäsi leikkiä yksikseen pallonsa kanssa.

    VastaaPoista