torstai 5. syyskuuta 2013

Pohjois-Espanjan koirat ja high five

Palasin eilen kesän toiselta lomareissulta, joka suuntautui Pohjois-Espanjaan, mm. Bilbaon kaupunkiin. Voi että oli hyvä kohde koirabongailun (sori, tätä tämä koirahulluus teettää, olisi pitänyt varoittaa matkakumppaneita) kannalta. Koiria näkyi kaikkialla, varsinkin ihania ruttunaamoja. Bongasin kaksi söpöä mopsia, ainakin 10 lutusta ranskanbulldoggia, 5 hienoa bokseria ja harvinaisempana yllätyksenä yhden ihanan bordeauxindogin. Muutoinkin näkyi koiria aivan laidasta laitaan aamusta iltaan. Siellä mahtaa asua mukavaa porukkaa.

Asiasta toiseen. Ajattelin opettaa koirille uuden tempun, jolla voimme hauskuuttaa ihmisiä. Meillä on tässä vuosien saatossa kehittynyt mukava temppukavalkadi ja koirat tekevät temput simultaanisti, se on aika hauskan näköistä. Uusi temppu on high five, eli tassu-kämmen läpsy. Aloitin haastavammasta tapauksesta eli Napista, mutta kappasta vaan, sehän läppäsi ensi yrittämällä ylävitosen mun kanssa, hienosti suorin tassuin. Sen perään tassunanto toisella tassulla sujui myös mallikkaasti. Johan olin hämmästynyt ja kaikki seuraavat ylävitoset sujui täydellisesti tuon ekankin kerran jälkeen. Penni taas ei ollenkaan hiffannut mistä on kyse. Harjoitukset sen kanssa jatkukoon.


Bilbaossa on tämä Jeff Koonsin hieno "Puppy" teos. Siinä yhdistyy kaksi mun suosikkiasiaa; koirat ja kukat. Tosi hieno ja vaikuttava, ja yllätyksekseni kukat olivat aitoja, olen aina luullut niitä muovisiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti