maanantai 30. syyskuuta 2013

It´s That Time of the year again

Monilta menee varmaan ohi Tämä Aika Vuodesta, mutta ei meidän Napilta. Niin mistä on kysymys? No nyt on taas hobbalot-kampanjana meneillään! Ja meno on sen mukaista. Viimeksi yli vuosi sitten Hobby Hallilla oli nämä markkinat (on saattanut olla muulloinkin, mutta on onneksi mennyt sitten ohi) ja Nappi ei näköjään ole unohtunut hobbalot- nuolen inhottavuutta vuoden aikana. Eeeeei, sille pitää raivostua ja kunnolla.


Lisättäköön uusi asia tälle Napin tv-inhokkilistalle, tää on musta kyllä jo aika hyvä. Se inhoaa nykyään säätiedotuksen saderintamaa. Sitä jotenkin vissiin kammoksuttaa, kun näytetään, miten sade kulkee Suomen ylitse sinne ja tänne. No ei se kyllä oikeestikaan tykkää sateesta, mutta niin, rajansa kaikella.

2 kommenttia:

  1. Voi Nappia :D Mutta onneks kohta nää hirvityksen ajat on ohi, kun tuo kampanja loppuu. Entäs sitten mammuttimarkkinat, hullut päivät jne..? Herättääkö ne samankaltaisia reaktioita Napissa..? :D

    VastaaPoista
  2. Ei herätä, se on se sininen nuoli, joka saa raivon partaalle. Plus mainos alkaa semmoisella pienellä kilkutus-äänellä, joka taitaa olla se, mikä alunperin saa Napin huomion. : ).

    Sanopa muuta, voi Nappia! : ).

    VastaaPoista