perjantai 4. lokakuuta 2013

Griffontavaraa!

Hii, on mulla yks griffontavarakin olemassa ja nyt esitteillä. Tilasin griffonyhdistyksestä tällaisen hienon vihreän morf-huivin ja olen kyllä tosi paljon tykännyt tästä. Huivi on monikäyttöinen, lämmittää hyvin kaulaa tai sitten voi pitää pantana tai semmoisena pipona. Tosi hyvä griffonin kanssa lenkkeillessä. (Tämä ei ole maksettu mainos, vaikka siltä varmaan vaikuttaakin).Yhtä harvassa kuin griffontavarat, on myös griffonitkin täällä meidän seutuvilla. Olen yhden kerran (1) nähnyt toisen griffon petit brabanconin tänä lähes neljänä vuotena kun Penni on meillä ollut. Karkeakarvaisia (belge ja bruxellois) tiedän kaksi, mutta niiden lisäksi en ole muita nähnyt. Siis näyttelyiden ulkopuolella. Vetoomus: lisää griffoneita Pohjois-Suomeen!

2 kommenttia:

  1. Meillä päin on tullut vastaan muutama griffoni, mutta aika harvassa ovat. Musta olis niin ihanaa järjestää joku griffontapaaminen, ja olekin ympäriinsä yritellyt kysellä, mutta ei oikein löydy kiinnostuneita. Seuraan instagramissa paljon jenkeissä asuvia griffoneita ja niillä on vähän väliä griffontapaamisia. Mäki haluun! Pitäisi varmaan saada enemmän ihmisiä innostumaan tästä rodusta :P

    VastaaPoista
  2. Joo, vaikka jotkut koirapuistotreffit passais meille. Ymmärtääkseni pääkaupunkiseudulla on kyl melko paljon griffoneita ja olen kuullut joistakin tapaamisistakin, mutta me ei kovin hyvin päästä/ehditä reissaamaan sellaisiin.

    VastaaPoista