tiistai 17. kesäkuuta 2014

Nyt pysymmä kotona!

Sunnuntaina palasimme Kroatian reissulta ja haimme koirat hoitolasta kotiin, oli riemukasta! Tuntuu kyllä että tämän vuoden matkat ainakin minun osaltani on nyt tehty! Kesälle meillä on yksi viikonloppureissu kotimaassa ja that´s it. Kroatian matka oli kyllä todella onnistunut ja hyvä, lämpöä riitti, joka päivä oli suunnilleen 35 astetta lämmintä. Sitten tänään täällä meillä Pohjois-Suomessa satoi lunta ainakin puolen tunnin ajan.Että kiva.


Tässä Penni-parka matkustaa kohti häkkiä. Piti ottaa toinen koira turvattomasti ja varmaan laittomasti syliin mut kun meillä oli liikaa matkalaukkuja mukana.


Sinänsä tosin viileä kesäsää on passeli meidän Napille, joka on mielestäni vähän hidastanut tahtia ja kuumuu ja uupuu nopeammin kuin ennen. Se on vasta kuusi vuotta, että toivottavasti se nyt tosiaan on vain säistä ollut kiinni, eikä johdu mistään muusta vaikkapa sairaudesta. Penni ei ole syönyt yhtään lääkekuuria tälle vuodelle, mutta nytpä sen korvat oireilevat ja rapsuttelee taas vähän enemmän, karvakin on harventunut, että lääkäriaikaa pukkaa. No kyl se siitä. 

En ole päässyt vielä tässä blogihommassa oikein kunnolla vauhtiin ja siihen on syynä läppärin vaihto, minun täytyy löytää jostakin Canonin asennuslevy, muuten kuvia ei saa kätevästi kamerasta ulos. No en toki ole ehtinyt kuvaamaankaan oikein mitään vielä. Ostin ameriiiiikasta tommosen 50 euron digikameran jolla voi räpsiä kuvia ehkä helpommin ulkona, järkkäriä ei jaksa kantaa joka paikkaan. Että eiköhän tässä kohta palata taas normaaliin blogielämään.

Napilla on vähän erikoinen tämä istuma-asento nykyään. Kuin pingviini.


Ei-niin-normaali-arki kuitenkin jatkuu vielä ensi viikon torstaihin saakka sillä meidän koiralauman koko tuplaantui! Meille tuli eilen hoitoon 1.5 viikoksi sukulaisten kaksi Cavalier Kingcharlesinspanielia, 7 v ja 11 v tyttökoirat. Vau! Ainakin tähän mennessä on sujunut ihan hyvin, hoidokit eivät ole itkeneet ikäväänsä ja Nappi ja Penni tulevat toimeen niiden kanssa. Penni on täysin välinpitämätön ja Nappikin osaa käyttäytyä hyvin ja kohteliaasti, ymmärtää varmaan kunnioittaa vanhempia narttukoiria eikä koe niitä millään tavoin uhkana. Mut eipä kyllä pysty yksin neljän koiran kanssa lenkkeilemään, kun kaksinkin se oli melko hankalaa. Mennään kahdessa aallossa; Nappi ja 11v yhdessä ja Penni ja nuorekas 7v toisessa erässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti