tiistai 14. lokakuuta 2014

Elegantisti harmaantunut

Nappihan se alkoi harmaantua leuasta jo kolmivuotiaana, kovasti ihmeteltiin että miten se nyt niin aikaisin, mutta asian tutkimisen jälkeen kävi ilmi, että se saattaakin olla melko normaalia, mutta myös hyvin yksilöllistä. Nyt Nappi on itse asiassa tasan kuusi ja puolivuotias ja on kyllä niin harmaa tuo leuka että huh hei. Muutama sen viiksikarvakin on muuttunut valkoiseksi. Saas nähdä mikä tilanne on vaikkapa vuoden päästä, mikäli siis yhtä terveenä ja hyvinvoivana pysyy vastakin. Mutta ihan on elegantisti harmaantunut meidän mielestä. Pennilläkin alkaa olla muutama harmaa karva kuonossa, nyt ekaa kertaa huomattiin, mutta ei se mikään nuorikko se Pennikään enää ole, täyttää pian viisi vuotta.

4 kommenttia:

 1. Se on kyllä jännää ja yksilöllistä tuo harmaantuminen, mun äidin nuorin mopsi alkoi myös harmaantumaan tosi varhain, muistaakseni sillä ei ollut edes kahta ikävuotta mittarissa silloin. Mutta eipä se harmaa taida olla muu kuin pelkkä kosmeettinen "haitta" :)

  VastaaPoista
 2. Joo, ei yhtään korreloi toi harmaan karvan määrä vauhtiin ja leikkihalukkuuteen : ). Ja varmaan näillä joilla on musta tuo leuan karva ens alkuun se harmaantuminen näkyy selkeämmin.

  VastaaPoista
 3. Kauniisti Nappi on harmaantunut.

  Heli

  VastaaPoista