lauantai 29. marraskuuta 2014

Rottakoiran unelma: A Dog Cocoon

Griffonithan ovat alunperin rottakoiria, ovat hävittäneet rottia talleilta ym., ja Pennilläkin on verissä sellainen pieniin pimeisiin onkaloihin ja koloihin meneminen ja niissä viihtyminen. Se tykkää myös nukkua viltin tai peiton alla, samoin tykkää olla tuolien alla ja yläkertaan sille onkin viritetty semmoinen oma pesä nojatuolin alta, jota suojaa vielä vilttikin. Näin eläinkaupassa sellaisen koiranpedin, jossa on myös katto, dog cocoon nimeltään, ja päätin ostaa sen Pennille synttäri/jouluahjaksi näin vähän etukäteen, se kun ei ole saanut mitään lahjoja vuosiin. Ja ai että mikä menestys, Penni on aivan mielissään sen uudesta pesästä ja se onkin nyt sitten muuttanut sinne asumaan.

Cocoon on Napille iso harmin paikka, Nappi ei mahdu sen oviaukosta edes sisään, vaan jäi kölistänsä kiinni oviaukkoon! Tässä molemmat tutustuivat ekaa kertaan Pennin yksiöön.

Napin  tupatarkastus:No jo on ärsyttävä tämä cocoon.

Sitten pitikin siirtää Nappi muihin hommiin, kun se alkoi syömään Pennin asuntoa.

Pennin tupatarkastus:I love it, I take it!
 

 Aluksi Penni sai mökkinsä ihan vinoon, mutta nyt se osaa olla siellä laaja-alaisemmin, niin ei kaadu koko hoito.Ja tämän verran Penniä on näkynyt viime aikoina. Tekisi mieli ostaa toinen cocoon myös yläkertaan.

6 kommenttia:

  1. Aihan ihana! Ja voihan Nappi käyttää tuota cocoonia "ulkopuolisesti" nojatuolina... :)

    VastaaPoista
  2. Joo tuo on monikäyttöinen ja on tarkoitettukin niin, että sen saa linttaan sellaiseksi normaaliksi pediksi :). Mut olkoon tämä Pennin juttu pelkästään.

    VastaaPoista
  3. Tulinpas pitkästä aikaa kurkkaamaan mitä kuuluu pienille ilopillereille! Välillä harmikseni unohtuu täällä käynti, mutta aina kun tänne taas löytää niin on päivä pelastettu, parasta viihdettä ikinä :---) Ihana Nappi, ihana Penni!

    VastaaPoista