tiistai 4. marraskuuta 2014

Napilta puuttuu keinot

Reissu ohi, olin Islannissa ja olipahan mielenkiintoinen ja kaunis paikka, mutta en oo varmaan missään nähny niin vähän koiria! Näin yhden ainoan. Lampaita ja islanninhevosia sen sijaan oli sadoittain. Kyllä kai niissä lammastiloilla on pakko olla koiria, ehken erottanut niitä sieltä laumasta.

Pennin tassut ovat sillä aikaa parantuneet hyvin, no huomenna se kaksi viikkoa kuuria onkin jo kasassa. On ollut tympeä vaiva, sanokaa minun sanoneen, silloin kun neljä tassua on kipiänä on olo koiralla aika tukala. Tokihan se sairaanhoito rutinoitui äkkiä suht helpoksi. Takapihalle lähtiessä Penni sai sukkien päälle solmitut pakastepussit ja niillä se kahisi siellä sitten menemään. Lenkille mennessä jaloissa oli tupot ja sukat, niiden päällä pussi ja sen päällä vielä toiset huonot sukat teipillä kiinni ja semmoisilla makkaroilla sitten taivallettiin. Tämä osoittautui helpoimmaksi, vaikkei siltä ehkä kuulostakaan, mutta sidetarpeet olivat niin isoja, ettei se lapsen rukkanen tai koirantossu mennytkään siihen päälle. Nyt huomisesta lähtien unohdetaan kaikki tossut ja muut ja eletään taas normaalia elämää. Ongelma on se, että Penni nuolee niitä tassuja ihan varmasti kotona yksin olleessaan, että eiköhän me jatketa sukkalinjalla vielä vähän aikaa, kunnes ei punoita eikä kutita. 

Nappi on välillä kyllä vähän rasittava, sillä ei nimittäin ole keinoja käsitellä tuntemuksiaan. Se hermostuu ihan hirveästi kun Penniä hoidetaan, varsinkin jos näyttää siltä, että Penniin sattuu tai Penni vastustelee. Se haukkuu kimeästi vieressä ja pyrkii hyökkimään Pennin kimppuun! Penni murisee ja myös omalta osaltaan hyökkää Napin päälle, joskus Penni aloittaa koko homman. Kauhean miellyttävää mallailla niitä harsoja ja kääreitä Pennin pikku tassuihin ku toinen huutaa kuin syötävä vieressä ja pyrkii tappelemaan. Nappi ei kai käsitä mistä on kyse ja sitten ei keksi mitään muutakaan tapaa osoittaa sitä ettei se tiedä mistä on kyse ja että sitä huolettaa. Koirapuistossakihan Nappi usein rähisee Pennille jos kaksi muuta koiraa vähän leikkii rajummin keskenään näiden lähellä tai jos joku tulee Penniä haistelemaan ja Penni ärisee toiselle koiralle, Nappi suuttuu Pennille. Heikkohermoinen tapaus.


 Siellä se Nappi taas luumailee Penniä, tässä tilanne yhden riidan jälkeen.


*huoh*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti