sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Mitä kuuluu Penni, mitä Pennille kuuluu?

Viime aikoina blogissa on keskitytty lähinnä Nappiin ja Napin vaivoihin ja muihin metkuihin, mutta entäs Penni? Noh Penni voi sen standardeihin nähden oikein hyvin. Eläinlääkärin hoitajilla ja meillä kävi molemmilla moka Pennin siedätyshoitojen suhteen, hoitolääke alkoi olla lopussa, eikä kukaan ollut muistanut tilata uutta ajoissa. Se tehdään Pennille jossakin sveitsiläisessä laboratoriossa ja sen tilaamiseen menee monta viikkoa. Tilauksessa sattui muitakin viivästyksiä, niinpä Penniltä jäi kaksi siedätyshoitokuukautta välistä! Mutta eipäs mitään, ei se sen suuremmin reagoinut siihen. Aiemmin kerroin että se söi vahingossa Napin ruoat, mutta sekään ei silloin aiheuttanut mitään vakavaa. Nyt yksi päivä annettiin taas Napin ruokaa testiksi, eikä mitään tapahtunut. Sillä näyttäisi hiukan allergiat helpottavan.

Muuutoin sama meno jatkuu, Penni on kauheen söpö, aina vaatimassa rapsutuksia, se tykkää lenkkeillä, oikaista ja syödä. Hain agilityvalmennukseen taas, toivottavasti toukokuussa voimme aloittaa agilityn ulkotreenit jälleen! Jos ei päästä, ei sekään mitään haittaa. Joka tapauksessa huolehditaan, että kevään tullen Penni pääsee taas ilman hihnaa metsälenkeille kirmaamaan, siitä se tykkää.

Hyvää pääsiäistä kaikille!
2 kommenttia:

  1. Heh, onpa hauska kuva Napista:D! Mikäköhän siinä on, että koirat ovat niin koomisen näköisiä "koiramummona":D Kiva kuulla Penninkin kuulumisia; Penni on valloittanut sydämemme, se on aivan ihana ja suloinen pieni koira! Kiitos mukavasta blogista, kirjoitat tosi kivasti:)

    VastaaPoista
  2. Hehe, nyt on kyllä näkynyt vaikka sosiaalisessa mediassa jos minkälaista pääsiäishuivimopsia ja muuta koiraa ja hassuilta ne näyttävät!

    Kiitos kivasta kommentista, Penni kiittää kehuista : ).

    VastaaPoista