perjantai 10. huhtikuuta 2015

Paljon onneeeaaa vaaaaaan!

Niin se Nappi täytti eilen jo 7 vuotta! Mitenkä se on jo seittemän, en tajuu. Tässäpä virallisia synttärikuvia päivänsankarista. Nappi se on kyllä semmoinen persoona, että oksat pois, kuten täältä blogistakin varmaan on välittynyt. Nappia on mukava halailla ja paijata, se tuo iloa ja hauskuutta meidän joka päivään. Tosin tuo se tähän arkeen vähän rasittavuuttakin monine "haastavine" puolineen, mainittakoon tässä esimerkkinä joka-aamuinen ykkösen aamu-tv:n kello 6:40 säätiedotukselle (!!!??!!) haukkuminen... ; ). 

Onnea Nappi!
6 kommenttia:

 1. Paljon onnea Napille :)
  Tulee mieleen yhden ystäväni jo aikaa edesmennyt mopsi, ihania ilmeitä noilla :) Kyseinen mopsi oli varmaan ennätyksellinen mopsien joukossa, liikkui joka päivä huikeita kilometrimääriä ja elikin sitten vaikka kuinka pitkään, varmaan huippukuntonsa ansiosta. Oli silloisen koirani, cairnin, ehdoton suosikki kaikkien maailman tyttöjen joukosta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Nappikin on melko sporttinen mopsi, tosin kilometrit päivässä ovat enemmän maltillisia kuin huikeita, mutta ajallisesti vietämme hyvän aikaa päivästä lenkkipoluilla. Olemme kyllä miettineet, että osaammekohan me sitten huomata, kun Napilla vauhti hidastuu ja vanhuus iskee...emmeköhän.

  VastaaPoista
 3. Onnea onnea Nappi! :) On ne vaan niin ihania ja rakkaita nuo koirat, vaikka noita rasittaviakin puoli varmasti kaikista löytyy :)

  T.Helena & Jami

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Kyyllä, puolensa kaikilla koirilla. Täytyy kyllä sanoa että Penni ei ole juuri lainkaan rasittava, ei tule mieleen oikein mitään sen käytöksessä, mikä usein ottaisi pannuun. Noh, ehkä se että se haukkuu railakkaasti pihalla taloyhtiön lapsille. Ja haukkuuhan se vieraille aina paljon aluksi, mutta muuten se on kotioloissa kyllä kaikinpuolin todella kiltti ja hiljainen :).

  VastaaPoista
 5. Jamissa mua rasittaa tietyille tv-ohjelmille ja mainoksille haukkuminen! Esim. jo telkussa soi ovikello niin sitten kovasti haukutaan ja juostaan ulko-ovella odottamaan vieraita vaikka ovikello ei muistuta mitenkään meidän ovikellon ääntä :) tällä hetkellä yksi Specsaversin mainos, missä pelataa rantalenttistä niin se saa Jamin hermostumaan :D

  T.Helena

  VastaaPoista
 6. Hehe, Jamilla on justiinsa samat vinkeet kuin Napilla :).

  VastaaPoista