tiistai 30. kesäkuuta 2015

Siinä se kesäkuu meni

No johan oli kylmääkin kylmempi, kalseaakin kalseampi kesäkuu. Sääskiäkin on aivan hulluna, jeissus sentään. Tulimme viikonloppuna takaisin Berliinin reissulta, koirilla oli taas jälleen kerran häkkijuhannus. Niinkuin niillä on viime vuodet ollut häkkijoulukin. Eli siis koirahotellissa olivat. Hyvin oli mennyt, mutta kertoivat että Nappi ei ollut suostunut ulkoilemaan sadesäällä. On varmaan ainoa vieras siellä ikinä, joka mieluummin jää häkkiin kököttämään, kuin lähtee ulos... : ). Sattumalta myös tätini koirat, meillä viime kesänä melkein kaksi viikkoa hoidossa olleet cavalier-leidit, olivat viereisessä häkissä. Että ne olivat nyt sitten taas kesäkämppiksiä!

Berliini oli koirabongailun kannalta aivan mahtispaikka. Oli se hyvä kohde muutenkin, mutta erityisesti siksi, että siellä vilisi kaikenlaisia koiria kaikkialla ja tottahan siellä yksi söpö mopsikin tuli vastaan. Lisäksi nähtiin erään pikkukoiran kanssa leikkimässä meidän salainen rotuihastus ja haaveilujen kohde, bordeauxindoggi. Ai että se oli ihana, ja niin kiltisti leikki sen pikkukamun kanssa! Joku päivä meillä vielä on tuollainen, sitten kun on enemmän tilaa.

Kuva: http://www.petpaw.com.au/wp-content/gallery/dogue-de-bordeaux/dogue-de-bordeaux-dog-8.jpg

Kävimme myös Potsdamissa ja siellä oli aivan hurmaava koirakauppa, ai että mitä mopsitavaraa oli tarjolla! Ostin sitten onneksi vain yhden asian, hienon tervetuloa-kyltin: 


Meillä on siinä mielessä molemmilla aivan omituiset työt. että kesälomaa ei tänä vuonna ole, mutta minä yritän lomailla sitten loppuvuodesta. Että täyttä arkea tässä paahdetaan vaan. Ehkäpä siinä mielessä tämä kylmyys ei sitten niin haittaa. Mökkeilyä kuitenkin aiomme harrastaa, tietty! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti