keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Halloota päivvää!

Tämä vuosi on lähtenyt nihkeästi käyntiin. Reissun jälkeen olin sairaana ja kirjaimellisesti sohvan nurkassa täydet 12 päivää. Sitten viikko tehokasta työntekoa ja nyt olen viikon työmatkalla Pohjois-Norjassa. Ei ole kovat odotukset mopsibongailuun, veikkaan ettei näy yhtään!

Nihkeää on ollut myös todella kylmät säät. Viimeksi meillä oli normaalit lenkkeilysäät 30.12.2015. Nyt aina päivä siellä täällä on ollut alle 15 astetta, joten toppapuvut on puettu päälle ja on menty kävelylle. 15 astetta on Napin ja Pennin pakkasraja. Nappi ei tykkää kävellä tossuilla ja lets face it, tossujen laitto koirille on ihan hanurista, eikä sitä viitti millään tehdä! Penni lenkkeilee sitten yksinään jos lämpötila on 15-19 astetta pakkasta. Mutta meillä ei kukaan liiku minnekään jos on tätä kylmempää, ne vaan laittaa jarrut päälle. Pari päivää on  ollut jo tosi kylmä, -26 ja silloin Nappi kieltäytyi menemästä ulos kertakaikkisesti. Se pidätteli sitten päivän kaksi, kunnes sen oli pakko mennä sekunniksi takapihalle. Onhan tämä vähän huono kun ei saada ollenkaan liikuntaa! Olenkin ollut vähän tavallista aktiivisempi kaverikoirahommissa, siinä saa Nappi mukavaa toimintaa ja vaihtelua. Iloksemme pitäisi edes hetkellisesti loppuviikosta lauhtua, joten vkloppuna päästään (tai siis mies ja koirat pääsevät) jo järvelle käymään. 

Nämä kuvat kertovat paljon paukkupakkasten luomasta tunnelmasta. Huom. en usko että koiria haittaa yhtään! Ps.lämmin mopsi jaloissa tai kainalossa lämmittää oikeasti tosi hyvin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti