lauantai 5. maaliskuuta 2016

Koiratuhoja

Meillä on nyt ollut koira vajaa 8 vuotta, joten siihen nähden koirien tuhoja on ollut minimaalisesti, nimittäin ainoastaan 4 kappaletta. Tämän otoksen perusteella mopsi ja griffon eivät paljon hampaitaan huonekaluihin yms. käytä! Pentuaikoina Penni ei purrut juuri mitään, mutta Nappi kyllä oli naskalit edellä joka paikkaa pureskelemassa, mutta niistä ei jäänyt suurempia jälkiä mihinkään. Se myös silloin roikkui lahkeessa paljon, mikä oli aika rasittavaa. No leluja ne ovat rikkoneet lahjakkaasti, mutta sitä ei lasketa, koirien lelut ovat ihan naurettavan heikkoa tekoa yleensä, kun "leuaton ja hampaaton" mopsikin saa ne melkein kaikki hajalle.

Tässä meidän taloudessa näkyvät koirien tuhojäljet:


Tässä yllä näkyy Napin rämpäyttämä iso naarmu tapettiin. Se syntyi, kun Napin ruoka ei ollut valmiina kello 18 ja se suuttui, ja alkoi raivokkaasti raapimaan seinää. Kiitti Nappi. 


Tässä Napin järsimät jäljet keittionkaappiin. Ne syntyivät kerran kun Napin ruoka oli vartin myöhässä ja Nappi suuttui. Jäljet ovat pahentuneet kun tuohon on päässyt vettä ja puu on purujäljen kohdalta turvonnut. Kiitti Nappi!


Näistä rei´istä onkin ollut puhetta aiemmin. Ne syntyivät, kun Nappi yritti mahtua Pennin igluun, mutta sitten kun se huomasi, että se ei mahtunut oviaukosta sisään, se suuttui ja alkoi tuhoamaan iglun kattoa. Kiitti Nappi!


Tämän huomasin vasta eilen. Jompi kumpi oli tehnyt reiän kantolaukun pohjaan ja repinyt pehmuketta ympäri ämpäri. Syyllinen ei ole tiedossa, mutta olisikohan se ollut Penni tällä kertaa asialla, se viihtyy Nappia paremmin tuossa laukussa ja joskus olen kuullut kun se siellä petaa suurella innolla petiä sinne, ehkä siinä kohtaa oli reikä tullut. Tai sitten se oli Nappi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti