perjantai 26. helmikuuta 2016

Taktiikka nro 2

Pennillä on kyllä toinenkin taktiikka saada lisää rapsutuksia, ja se on tehokkaampi kuin rämpäyttäminen, koska se herättää enemmän sympatioita. Kyseessä on lakoaminen:
Kun pikkukoira heittää selälleen keskelle parkettia, niin ei siinä voi muuta kuin sanoa `aaaaaw`, ja ryhtyä rapsutuspuuhiin.

2 kommenttia:

  1. Lakoaminen toimii kyllä aina :D
    Onkos vuorostaan Napilla mitään taktiikoita saada haluamaansa suurilla silmillään tuijottaminen lisäksi?

    VastaaPoista
  2. Toimii, ei viitsi jättää toista lattialle muuten vaan makaamaan : ).

    No Napilla ei ole mitään taktiikoita, se ei ole niin kauheasti silittämisen ja rapsuttamisen perään kotioloissa. Se tunkee kyllä syliin nukkumaan, sen lempipaikka on jalan taitteessa tai jalkojen välissä makoileminen ja sinne se pyrkii samaan tapaan kuin Penni raaputtamalla etutassulla jalkaa. Ennemminkin se haluaisi aina leikkiä ja leikkiin se kutsuu ensin hyvällä, eli kiikuttaa lelua luokse, ja jos mitään ei tapahdu, niin pahalla, komentohaukkumalla :). Kaverikoiravierailuilla se sitten taas tyytyväisenä mallaa itsensä asiakkaiden jalkojen juureen ja ottaa vastaan rapsutuksia. Usein se on myös sylissäni, että kaikkilla on helppo sitä rapsutella ja siinä se rauhallisesti vain tuijottaa rapsuttajaa silmiin ja kaikki ovat tyytyväisiä.

    VastaaPoista