perjantai 9. huhtikuuta 2010

Hyvää syntymäpäivää Nappi!

Nappi täytti tänään kaksi vuotta ja niitähän sitten juhlittiin tottakai. Ensiksi otimme Napista kaksivuotiskuvat. Neiti on vain sisäistänyt tottelevaisuukoulutusoppinsa niin hyvin, että emme millään saaneet seisomakuvia otettua. Nappi laskeutui aina makuuasentoon namipalaa odottamaan.


Tämä asento kyllä antaa solakamman kuvan mopsista...


Seuraavaksi oli kakun vuoro. Napin kakku koostui tänä vuonna maksalaatikosta, jota koristivat suolaliha- ja juustoruusukkeet. Yritimme lavastaa samanlaisen kakunsyöntikuvan kuin viime vuonna, mutta tällä kertaa mukana olikin pikkusisko sekoittamassa Napin kuvioita.


Mitämitämitä tapahtuu, tuumii Nappi taustalla.


Kakku saatiin kuitenkin päivänsankarin kuonon eteen ja kyllä maistui!


Nappi on siirtänyt maitotuotteet sivuun ja keskittyy lihapuoleen.

Ennen jälkiruokaa puhdistettiin hampaat dentastixillä ja jälkkäriksi Nappi sai lampaankorvan, jota se äityi kaksivuotiaan tarmolla jopa puolustamaan, kun Penni sitä havitteli röyhkeästi.

Meillä ei ollut tänä vuonna Napille lainkaan lahjaa, koska se ei tarvitse tällä hetkellä yhtään mitään. Päätimmekin antaa sille elämyksellisen koirapuistovierailu-lahjan. Nappi ei kuitenkaan oikein mieltynyt ideaan ja se olisi varmasti halunnut palauttaa tai vaihtaa lahjan, niin surkealta se puistossa näytti. Syynä tähän oli aikamoinen vesisade ja puiston maaperä oli Napin tassuille liian vetinen ja kurainen. No, lopppu hyvin kaikki hyvin ja Napin syntymäpäivä sujui varmasti sen mielestä kaiken kaikkiaan ihan mukavasti.

7 kommenttia:

 1. Onnea Nappi! No voi ei, ette siis ostaneet Napille lahjaa?
  No ei mekään kyllä Tappalle mitään annettu, et jospa Napin lahjan unohduskin sallitaan;)

  VastaaPoista
 2. Nappi kiittää : )Joo ei nyt tällä kertaa ostettu lahjaa..ihan kamalia ollaan!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti ei menneet bileet Napilla pitkäksi. Hyvää myöhästynyttä synttäriä!

  VastaaPoista
 4. No nehän otti ralleja vielä puolenyön aikaan, näin siinä käy kun saa yhtäkkiä maksaa.

  VastaaPoista
 5. Niin, ei se maksa kaikille sovi. Mutta kun pysyy kohtuukäytön rajoissa, niin ei noista ralleista muodostu varmaan ongelmaa.Se maksan piilomaukkailuhan kaikkein vaarallisinta on, pitäkää siis laatikot lukkojen takana. No joo...:D

  VastaaPoista