sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Fiasko!

Napin ensimmäinen mätsäri ei mennyt ihan nappiin. (Ehhehhee.Heh). Me ei sijoitettu ollenkaan. Saatiin sininen ja sinisten kehässä oli seitsemän koiraa, joista neljä sai sitten sijoituksen ja Nappi kahden muun kanssa sai lämmintä kättä. Tähän oli useita syitä:

a) Nappi ei seissyt oikeastaan ollenkaan. Se istui ja tuijotti nameja mun kädessä.
b) Niitä nameja se sitten söi sen verran antaumuksella, että tuomari varmaan luuli, ettei sitä ruokita ollenkaan.
b) Se keskusteli enemmän kuin kiivaasti omaa pöytävuoroaan odotellessaan kehän laidalla olleelle hirvikoiralle. Oli sillä pari valittua sanaa myös yhdelle saksanpaimenkoiralle.
c) Se yritti suukotella tuomaria pöydällä.
d) Se juoksi kehässä mun edellä ihan ylisuperinnostuneena.

Noh mentiin sitten kotiin ja tehtiin puolueeton arviointi Napista. Todettiin, että se on tosi söpö mopsi ja annettiin sille erikoispalkinto. Että näin. Mutta yksi asia meitä ilahdutti; mätsäri pidettiin koirakoulun hallilla ja siellä seinällä oli kuva Napista. Kuva oli otettu toissakesänä sen ensimmäisessä arkitottiksessa. No ollaan me se tiedettykin, Napista ei oo catwalk-malliksi, mutta valokuvamalli se on!!!

Ennen kehiä.


Siinäpä se saalis.

3 kommenttia:

 1. Ei vitsi! Piristi päivää tämä! Voi Nappi raukkaa!! Se oli niin innostuneena kehässä :D

  t. Johanna

  VastaaPoista
 2. No se kyllä oli : ). Unohdin, ettei noissa pärjää pelkällä olemuksella, ei harjoiteltu yhtään.

  VastaaPoista
 3. Heheh, teillähän kuitenkin on se yks menestyjä jo perheessä että ei huolta :) Ja ihan samaa mieltä tuon teidän oman arvion kanssa: kyllä Nappi on symppis ja söpö mopsi!

  VastaaPoista