tiistai 23. marraskuuta 2010

Turvallista matkaa!

Tähän asti molemmat koirat ovat matkustaneet pienessä kuljetusboksissa autossa ja se nyt ei tietenkään ole oikein, eikä enää Pennin kasvattua mahdollista. Meillä ei nyt tähän hätään ollut resursseja ostaa turkoosin corsamme tilalle uutta farmariautoa, joten päädyimme koirien turvavöihin. Tässä ollaan lähdössä muutama päivä sitten ajelulle:

(Jaha, vois siivota nuo hyllyn alakaapit PIAN.)

Ja tässä muutaman ajoreissun jälkeen todettu paras matkustuskeino:


Helpointa on matkata siten, että Nappi (aina yhtä innostunut matkustaja) on turvavöissään ja Penni on kopassa. Kun ne olivat molemmat vöissään, ne liikkuivat aika lailla ja olivat välillä ihan solmussa keskenään. Kuitenkin on hyvä, että myös Pennillä on turvavyöt, niin voimme pitkillä matkoilla vaihtaa koppavuorolaista. Penni voi aiemmin aina todella pahoin autossa, mut nyt se on jäänyt. Eli iän myötä ilmeisesti tottui matkustamiseen, onneksi.

En ole muistanut kirjoittaa mitään uusista harrastuksista, rallytokosta ja pentuagilitystä. Ohjaajamme on ottanut meistä viime kerroilla videota ja kuvia, joten odottelen, että saan ne itselleni, niin täydentyy se kirjoitus sitten myös kuvilla. Palataan siis siihen asiaan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti