tiistai 16. marraskuuta 2010

Lissää rasvaa

Ai että tuli hyvä otsikko tälle postaukselle.....Aina ei keksi.

Pennin ruokaremontin osa 236. Ostimme koirille kunnon köntin hanhenrasvaa ja raakoja hirvenluita kaksi molemmille. Koirat ovat saaneet ruokaansa rypsiöljyä, mutta kyllä ne varmaan tarvitsevat myös ihan eläinrasvojakin (ruoassa olevan lihan lisäksi). Hajotin tuon kilon palasen pienempiin pakastepusseihin ja lisäämme ruokakuppiin sitten aina nokareen rasvaa. Ihan kuin rapsuttelu olisi jo hiukan vähentynyt, olisipa mahtava jos vihdoin joku temppu tepsisi!


Pennillä oli vielä joitakin koiramaisia aisteja tallella ja se kävi heti ahnaasti luun kimppuun. Napille taas luut olivat kova, tai siis mahdoton, pala purtavaksi. Se tuntui pelkäävän ja kammoavan hirvenluuta ja ensimmäisellä kerralla se vain pikaisesti kävi haistamassa omaansa ja jolkutteli äkkiä kauemmaksi seuraamaan Pennin touhuja luun kanssa. Toisella kerralla se nuolaisi luuta kerran. Noh, pitää vielä vähän totutella sen kanssa, kyllä sillekin oikean luun kaluaminen voisi tehdä hyvää. Mutta jos ei maistu, niin ei se sitten maistu. Seuraavalla kerralla ostamme jäisiä kanasiipiä, ehkäpä ne menisi paremmin alas. Oli muuten yllättävän edullista tuo setti, maksoi vajaan kuusi euroa.
Miiiitä se Penni siellä kaluaa?

Aivan kammottavaa, mitenköhän se saattaa?

Onneksi se meni vähän syrjemmäksi.

2 kommenttia:

  1. Niitä kanansiipiäkö saa antaa koirille? Mulla kun on semmonen muistikuva, että niissä ois niin pieniä ne luut,että voi rikkoo koiran suolen. Saatan kyllä omata vanhanaikaista tai väärää tietoa. Käyppä osallistuun mun arvontaan!

    VastaaPoista
  2. Joo tai eläinkaupoissa myydään koirille kanansiipiä (en oo nyt ees ihan varma oliko ne just siipiä) ja aika yleisesti niitä kait annetaan koirille. Pitää tietty seurata et miten ne saa niitä syötyä, mut oon kattonu et monet griffonit ja mopsit saa niitä sillön tällön, uskallan itekin kokeilla.

    Minäpä käyn osallistumassa, hyvä kun muistutit!!

    VastaaPoista