perjantai 17. joulukuuta 2010

Kaikkea ne keksii!

Tällainen joulukortti tuli vastaan paperikaupassa (pahoittelen kuvan laatua). Siis mitä tuo mopsi tuossa oikein touhuaa? Okei, se on joko juuri laskenut innoissaan mäkeä alas, joka päättyy lumen peittämälle jäälle, tai sitten on kova tuuli, joka työntää sitä eteenpäin. Molemmat skenaariot ovat aika utopistisia. Ei meidän mopsi ainakaan kovin innoissaan lumisessa maassa istu/liu´u ketarat ojossa. Onneksi sentään on pipo ja kaulahuivi yllä, päästään vähän lähemmäksi tuota mopsien talvipukeutumista. Mutta kyllä mua aika paljon nauratti kun tähän törmäsin ja sitten pitikin ostaa heti kolme (!?) kappaletta.
Paikallisessa sanomalehdessä oli muuten juttua koirien pakkaskestävyydestä ja siinä sanottiin jotenkin näin; on olemassa muutamia koirarotuja, jotka eivät juuri pakkasta kestä. Tällaisia ovat esimerkiksi mopsit ja dopermannit. Että sellaista julkisuutta mopseille taas.

6 kommenttia:

 1. heh, mopseista kyllä löytyy monenlaista tuotetta, tuo kortti on kyllä aika villi! :)
  T. Sanna

  VastaaPoista
 2. No joo, aina vaan menee oudommaksi nämä mopsiaiheiset tuotteet : )

  VastaaPoista
 3. Näin tuon saman kortin netissä pari päivää sitten etsiessäni mopsiaiheisia joulukortteja. Minusta se on kerrassaan riemukas, vaikkei kovin realistinen tosiaankaan ole. Tuosta pakkasenkestävyydestä sen verran, että toinen mopsipojistamme on palelevaa sorttia ja toinen taas tykkää lumesta ja kestää paljon paremmin kylmää. Mitä opimme tästä ... ei kannata yleistää, eikä aina uskoa mitä lehdissä kirjoitetaan :)
  Raija

  VastaaPoista
 4. Joo, varmasti toiset mopsit kestää kylmää paremmin kuin toiset. Meillä taas kestetään erityisen huonosti...Mutta on kyllä itsellekin ollut haastavat viime talvet tuon pakkasen suhteen, tänäänkin taas lähemmäs -20 pakkasta. HRR.

  VastaaPoista
 5. eih, mikä kortti=) Käyppä kattoo mun blogia siellä on sullekki jotain!

  VastaaPoista