perjantai 31. joulukuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta!

Vuoden viimeinen päivä alkoi meillä lupaavasti. Penni heräsi yhdeksältä. Siis yhdeksältä!! Pari tuntia tavallista myöhempään. Olen ollut välipäivät töissä ja ennen kuulumattomasti koirat eivät ole heränneet kanssani yhtäaikaa, vaan ne ovat jääneet ylös nukkumaan. Huraa!

Lisäksi suuresti ilahdutti hieman lauhempi sää, -10 astetta, ja teimmekin heti vähän pidemmän aamulenkin. Huraa!

Päätin ottaa vähän kuvia koirista ulkona. Kummallisen hämärää kello 10.36. Etenkin, kun ilmatieteen laitoksen mukaan aurinko nousee tänään kello 10.27. Huraa?No niin Nappi, mää meen nyt.


Tuuppa jo.


Kohde havaittu.


Väijyvaihe.

Ja yhtäkkia Penni ajattaakin Nappia.

Vähän jännittää tämän illan raketit, tämä on Pennille tietysti ensimmäinen uudenvuoden yö. Täytyy tarkkailla kuuden jälkeen, että miten se niihin suhtautuu. Täällähän alkaa ihan hirviä pauke heti kello 18.00. Aika herkästi se reagoi ulkoa tuleviin ääniin sisällä ollessaan. Nappi ei ole kahtena viime vuonna ollut moksiskaan, joten toivottavasti se kerrankin näyttää hyvää esimerkkiä Pennille.

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää Uutta Vuotta Pennille ja Napille toivottavat mopsiherrat Victor ja Lukas sekä eilen heille pikkuveljeksi tullut puolivuotias Foxy chihuahua :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää uutta vuotta teillekin ja suuret onnittelut uudesta pikkuisesta! : )

    VastaaPoista