tiistai 28. joulukuuta 2010

Party party

Kyllähän tässä on nyt juhlittu Pennin synttäreitä jo monta päivää. Olen ilahtunut, että monet muutkin tuntuivat juhlivan viime perjantaina ja vanhempienkin luona oli oikea juhlaillallinen katettu Pennin synttäripäivän kunniaksi. Me tuotiin sisälle sellainen kuusikin, koska Pennin niin tykkää metsästä. Koristeltiinkin sitä vähän. Vieraita on myös käynyt tiheään tahtiin ja se on hyvä, ulkona on taas sellaiset paukkupakkaset, ettei sinne viitsi mennä koirat tai ihmiset ja kaikki touhu ja toiminta on tervetullutta.

Kuvia otettiin juhlista, mutta ne olivat aika törkeitä ja Penni oli että et viittis julkasta näitä. Tässä kuitenkin muutama siedettävä, mutta uskomattoman huonolaatuinen otos. Oikeesti on pakko kohta satsata uuteen kameraan.


Penni syö sen maksalaatikkokakkua. Me otettiin nyt vihdoin ja viimein matot varastosta esille ja Penni on vain loikoillut ja roikistellut matolla. Sillä on tapana ottaa kaikki herkut mukaan ja syödä niitä yksin rauhassa ja saman se teki myös maksalaatikkokakulle. Se otti sen köntsän suuhunsa ja meni nassuttamaan matolle. Se varmaan kuvitteli menevänsä piknikille.Pakko oli ottaa kuva, mutta sitten kiireesti viedä kakku takaisin ruokakuppiin. Penni otti sen kuitenkin taas kupistaan ja kiikutti sillä kertaa keittiön matolle. Se tarina ei päättynyt onnellisesti, koska Nappi suhahti uskomatonta vauhtia ja söi Pennin kakun siitä matolta. vaikka oli sillä omakin kakkupala. Penni oppi, että nopeat syövät, hitaat eivät.

Ja sitten leikittiin vierekkäin leluilla. Että olihan ne ihan mahottomat pileet, onneksi synttärit on vaan kerran vuodessa.

3 kommenttia:

  1. Hihi, onnea Pennille (oho, kirjoitin eka Pepille), valon neitipuoliselle herralle! Meilläkin vietettiin Pennin syntymäjuhlaa, saatiin pakettejakin.

    VastaaPoista
  2. Aattele miten hyvin on levinnyt sanoma Pennin synttäreistä? Ei kai tämä mene muuten kohta rienaamiseksi....

    VastaaPoista
  3. No ohan ollu pileet! Ja sitten kakkukin vietiin sankarin nenän edestä.. voi voi:) Loisto kirjoitus, nauratti:D

    VastaaPoista