lauantai 30. huhtikuuta 2011

Mopsitreffit

Täälläkin on mopsi-ihmiset mukavasti aktivoituneet ja tänne on järjestetty nyt usean viikon ajan kerran viikossa koirapuistossa mopsitreffit. Kivaa! Paikalle on tullut parhaimillaan olisiko ollut kahdeksan mopsia ja Penni tietysti aina mukana menossa. Penni vaan ei jostain syystä kovin lämpene mopseille, viimeksikin se koplaantui toisenrotuisen, italianvinttikoiran (eli mopsin täydellisen vastakohdan) kanssa.

Ja sitten tapaus Nappi. Hohhoi. Siitä on tullut ihan kauhea öykkäri! Se istuskelee koirapuistossa ja tarkkailee tilannetta. Heti kun Penni ottaa pari juoksuaskelta ja näyttää pitävän hauskaa, Nappi hyökkää paikalle Pennille ärisemään. Se selkeästi kontrolloi sen liikkeitä. Sama homma muiden kanssa, jos joidenkin koirien välille tulee jotakin kärhämää, Nappi on samantien paikalla hämmentämässä tilannetta. Ja kolmanneksi, aina kun koirapuiston isojen puolelle tulee uusia koiria, Nappi ravaa aidan taakse niille karjumaan. Huoh! Mikä sitä vaivaa? Kauhea kiusanhenki.

Ja meillä piti nyt olla hyvä kamera, mutta kauhean epätarkkoja ja huonoja kaikki mopsitreffikuvat. Noh, ainakin niissä on nyt sitten vauhdin tuntua...

Mopsit treffeillä.
Mustien mopsien juna.


Nappi ottaa hatkat.

Penni ravaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti