keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tuuraajamopsi Nappi

No nyt vuorostaan Pennillä alkoi juoksuaika, vielä kolme viikkoa vähän rajoittuneempaa ja rauhallisempaa menoa  meillä siis. Jännä juttu, että nuo juoksut sattuvat näillä aina peräjälkeen. Penni ei pääse nyt agilitytreeneihin, vaan eipä hätää; Nappi tuurasi Penniä eilen sen agilityn jatkoryhmässä. Ja voi että sillä meni hyvin! Ensinnäkin se herätti suurta ihastusta ja hupia treenikavereissa, kun se oli niin mahottoman innokas ja ihmeissään uudesta touhusta, koirista ja tohinasta. Toisin kuin agilityä aktivointiin-kurssilla (jossa me nyt taas alamme käymään kuitenkin) me etenimme paljon reippaammin ja mielekkäämmin ja teimme jo parin esteen sarjoja; hyppyjä ja putkia useilla toistoilla. Pussia ja keppejäkin kokeiltiin. Ei se Nappi kovin välkky tai nopea liikkeissään ole, mutta intoa riittää ja ihan hyvin se lopulta hoksasi mistä on kyse. Mopsista on moneksi. 

Nappi vain vissiin vähän valtautui näistä uusista tempuista. Illalla siirtyessämme alakerrasta yläkertaan nukkumaan Nappi oli testannut hyppykykyään omatoimisesti ja loikannut meidän sänkyyn.

Hop vain!


Penni on nyt sitten vuorostaan vähän allapäin ja omissa oloissaan. Sen sänky on nykyään tuolin alla ja siihen on viritetty tuollainen viltti. Siellä se tykkää hengailla. Kuvaa varten vedin sen sänkyineen piilopaikastaan esille, eikä se näköhään oikein tykännyt.

2 kommenttia:

  1. Hop vain ja Napista tuli agility-koira, kun sängylle hypännyt. Mukavaa, kun on innoissaan reeneistä. p.s. Jätkälläkin on samanlainen sänky kuin Pennillä.

    VastaaPoista
  2. Joo, oli mukava touhuta sen kanssa treeneissä. Tulihan sille vähän kuuma siellä.

    VastaaPoista