tiistai 23. heinäkuuta 2013

Reippaat reissaajat

No nyt on kotiuduttu Pohjoisen reissulta, kävimme tosiaan koko porukka Ruotsin Lapissa Nikkaluoktassa, Kebnekaisen vuoristoseudulla (tai miksi sitä kutsuisikaan...). Oli hyvä reissu ja koirat jaksoivat roadtripillä hyvin! Ovathan nuo ennenkin matkustaneet pitkiä matkoja autossa ja tiesimme, ettei mitään pahoinvointia tai muuta ole odotettavissa ja välimatkat kuluivatkin nukkuessa. Pysähdeltiin kuitenkin parin kolmen tunnin välein, lähinnä, koska minun piti pitää kahvitauko, karkkitauko, jätskitauko, muinaismuiston-ihastelutauko, ja mitä näitä muita taukoja nyt onkaan.


Meidän oli tarkoitus tehdä koirien kanssa lyhyt tunnin kävely merkityllä polulla. Seurasimme koirien jaksamista ja kyllä se Nappikin jaksoi ihan hyvin ja lopulta reippailtiin reilut kaksi tuntia, välillä kun muistettiin pitää juomataukoja. Teimme toisena päivänä sitten ilman koiria vähän pidemmän retken, ne jäivät aivan tyytyväisinä mökkiin nukkumaan.


Penni ei ole "porovarma", joten se oli hihnassa. 


Maisemat olivat hienot.


Ihmisillä oli paljon koiria mukanaan, varsinkin labradorinnoutajia ja spanieleita näkyi useita. Seurakoiria ei niinkään...


  Oi tätä erämaata.


Hilloja!


Vielä vähän maisemia.
Pennikin ihailee.


 Mikä tää on tää kassijuttu, nyt Pennikin jo nukkui kassissa!


Tosin Nappi hätisteli sen sieltä pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti