torstai 2. tammikuuta 2014

2014!

Niin se taas vuosi vierähti. Meillä on ollut oikein mukava joululoma, eikä ihme ja kumma edes ollut ikävää mennä tänään töihin, pehmeä lasku, kaksi työpäivää ja sitten taas kolme vapaata. Vuorokausirytmi kyllä vierähti aivan älyttömäksi heti loman alussa ja koiratkin sopeutuivat siihen välittömästi. Ei tehnyt kellekään heikkoa herätä kello 11.30 suoraan lounaalle. Ihme, ettei noidenkaan tarvinnut päästä ulos sen aikaisemmin.

Uusi vuosi vaihtui meillä pidettyjen juhlien merkeissä ja jälleen kerran koirat olivat menossa mukana aamusta aamuyöhön. Seurakoirat ovat niin seurallisia!

Tässä parempien kuvien puuttuessa vähän uutta mopsitavaraa mitä meille on kertynyt. Tilasin tällaiset aivan ihanat mopsilautasliinat H&M:n nettikaupasta, hienot! Sitten mies oli tilannut Play.comista nuo kaksi t-paitaa. Huomaa kyllä, että on fawn-mopsiperhe, kun musta paita on pesunkin jälkeen vaaleiden karvojen peitossa...

Pug Vader!

3 kommenttia:

 1. Hieno tuo Andy Warhool -jutska. Lautasliinat?

  VastaaPoista
 2. Magee toi Pug Vader! Löytyispä griffoneista samanlaisia paitoja, ostaisin heti ;)

  VastaaPoista
 3. Elvis: Ne on semmosia isompia paperiservettejä, tykkään kyl tosi paljon niistä, vaikkei sovikaan sisutukseen : ).

  Anne: Joo, vinkataan puolin ja toisin jos joskus löytyis griffoneista jotakin : ). Heikkoa on ollut kyllä tarjonta, ei ole tullut vastaan kyl yhdessäkään vaatteessa esimerkiksi.

  VastaaPoista