torstai 23. tammikuuta 2014

Neljän kuukauden blogitauko

No niin, tänään on viimeinen ilta kotona ja huomenna lähden Yhdysvaltoihin Alaskan osavaltioon neljäksi kuukaudeksi, tutkijavaihtoon. Jännittää!!! Voi vitsit, miten ihmeessä pärjään koirista ja miehestä erossa niin pitkään? Ja perheestä ja ystävistä? Tulee olemaan melko vaikeaa. Olen halaillut, rapsutellut, paijannut ja leikkinyt koirien kanssa oikein urakalla nyt viime viikot. Noh, eiköhän tästä selvitä ihan kunnialla ja koirat pärjäävät miehen hoidossa hyvin.

Blogi jää nyt siis tauolle. Saatan joskus käydä kirjoittelemassa jotakin koiriin liittyvää. Aloitan myös matkablogin, jonka osoite tulee tässä:

http://alaskassa.blogspot.fi/

Käykäähän kurkkaamassa kuulumisia reissusta! Nyt siellä ei ole vielä mitään, mutta ajattelin kirjoittaa ensimmäisen tekstin viikonlopun aikana.

Oikein ihanaa kevättä kaikille lukijoille, kiitos kun olette käyneet lukemassa blogia ja tavataan taas viikottain sitten alkukesästä!!

Toivottaa Anna, Nappi ja Penni


 Sää oot lähdössä minne?!?!?


 Ja tuut millon takas?


Melkoinen uutinen.


Niin kai sitten.


6 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa! Neljä kuukautta on pian ohi! Kyllä koirulit varmasti pärjäävät. Ja muistavat sinut kun tulet takaisin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon, äkkiä se menee : ).

  VastaaPoista
 3. Vau, Alaskaan! Koiria tulee varmasti ikävä, mutta 4 kuukautta ei onneksi ole mikään mahdottoman pitkä aika :) Hyvää ja turvallista matkaa määränpäähän!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anne! Toivottavasti kaikki menee siellä ja täällä hyvin : )

  VastaaPoista
 5. Hyvää matkaa meidänkin puolesta!

  T. Helena & Jami

  VastaaPoista