sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Viikonlopun möllötykset a´la Nappi

Kipulääkekuuri ei pue Nappia kovin hyvin.

I am quite right in the head, right?


6 kommenttia:

 1. Kyllä Nappi ja Penni ovat vaa niiiiiin pehmosia ja pikkuisia että ihan sattuu :) Lisäksi nää heidän kommentit ja ajatukset ovat aina just loistavia. Mun salainen haave on että jollain mun tutulla tai tutun tutulla ois mopsi ja mä voisin vaan mennä sitä silittelee ja sen kaa leikkii :D

  T: Roses are red, Violets are blue, Nappi is sweet, And so are Penni.

  VastaaPoista
 2. Hei

  Kiitos kivasta kommentista! : ). Toivottavasti jostakin löytyis mopseja joita paijailla! Ehkä voisit vaikka katsoa somesta, onko teidän asuinpaikkakunnalla mopsiporukkaa ja heillä facebook-sivuja ja mahollisesti tapaamisia esim. koirapuistoissa. Näin on ainakin täällä meillä päin, ja sinne saa tulla mukaan ja silittelemään ilman omaa koiraakin : ).

  VastaaPoista
 3. No joo täältä Espoosta tai lähialueilta voisi mopsiporukoita löytyä, mutta kynnys on kyllä aika korkea lähtee :)

  VastaaPoista
 4. Aivan, tokihan siinä voi olla sitä kynnystä. Minusta tuntuu, että mopsiomistajat ovat leppoista väkeä eivätkä yhtään pane pahakseen jos koiria tullaan silittelemään, päinvastoin. : ).

  VastaaPoista
 5. Kiva ettei teitä tarvii "pelätä". Päivä pelastuu aina kun näkee mopsin, mut täytyy sanoa että niin paljoo ei niitä oo liikkeellä että joka päivä pelastuis. Ne on kyllä tosi harvinaisia palleroita :)

  VastaaPoista
 6. Joo, ei niitä mopseja joka päivä tule vastaan, Mutta brabancon se vasta harvinainen onkin, ihan muutaman kerran vain olen nähnyt muita tässä kuuden vuoden aikana, hyvä jos kerran vuodessa yhden näkee : ).

  VastaaPoista