lauantai 2. lokakuuta 2010

Eka mätsäri

Penni osallistui pentujen match show:hun tänään. Mätsärissä pienet ja isot pennut kilpailivat keskenään ja pieniä oli ilmoitettu joku 25 koiraa oman arvioni mukaan. Penni sai ensimmäisessä kehässä sinisen ja minä näyttelynoviisina olin jo pakkaamassa laukkua ja lähtemässä kotiin. (Aika pettyneenä.) Onneksi kysyin sitten kehätoimitsijalta että mitä se sininen tarkoitti ja hän sanoi että älähän hättäile, jäätte sinisten kehään. Penni oli sen kehän paras ja jatkoimme BIS-kehään. BIS-kehässä oli neljä koiraa ja Penni oli lopulta BIS3. Oli mukava päivä ja palkinnot olivat hyviä ja niitä oli paljon. Tällä kertaa saimme kyllä seitsemän euron osallistumismaksun korkojen kera takaisin. Hyvä Penni!!!

Meidän kamera (tai kuvaaja) vetelee viimeisiään, eikä mätsäristä saatu yhtään hyvää kuvaa. Kotona otetutkin olivat ihan hanurista. No, tässä muutama.


Penni ja epämääräinen kasa sellofaania.


Palkinnot.

3 kommenttia:

  1. Hienoa Penni! Raukka kun se meitä niin kovasti pelkäs, vaan antohan tuo sitten lopulta silitellä ja paijata.

    VastaaPoista
  2. Näyttää melko hyviltä nuo palkinnot! Kyselit, että nähtäiskö - nähdään vaan! Lueskelin tätä teidän blogia ja innostuin tuosta metsäpolkukirjoittelusta. Pitäisikö meidän vuorostamme tulla teidän suunnalle ulkoilemaan? Oisko siellä metsäpolulla rauhallista käydä? Mulla olisi tiistaina lyhyempi päivä töissä ja hyvästi aikaa, mitenkäs teille passais?

    VastaaPoista
  3. Joo olis kiva käydä yhdessä ulkoilemassa. Se on suhteellisen rauhallinen se polku, mutta siinä menee aika lähellä pyörätie ja jos siellä joku ulkoiluttaa koiraa, niin voi olla tilanne päällä..Ainakin Napilla. Mutta voisihan sitä katsoa ja tuossa vieressä on yksi rauhallinen metsäkaistale joka tapauksessa. Ja järven ympärillä on peltoalueita, mutta siellä saa taas varoa muita ulkoilijoita..Tiistaina klo 17.00? Jos sopii, niin laitan tarkemmat osoitteet vaikka feispuukissa?

    VastaaPoista