perjantai 25. toukokuuta 2012

Ailahtelevaa

Taas terveysasiaa. Nappi kärsii edelleen valeraskaudestaan ja kuulin, että monille valeraskaus ei mene niin pitkälle, että ihan maitoakin tulisi. Ruoka ei vieläkään maistu, se on tosi ailahteleva; välillä innoissaan, välillä suruissaan. Raukka on hirveässä hormonimyrskyssä. 

No entäs Penni. Sekin lakkasi yhtäkkiä syömästä, käyttäytyi vähän omituisesti ja ennenkaikkea se hyvin rasittavasti nuolee peräpäätään ihan hirveesti varsinkin aamuyöstä. (Aika taipuisa ja notkea koira). Ei siinä pystynyt enää nukkumaan. Kysyin sitten kasvattajalta neuvoa ja tulimme siihen johtopäätökseen, että sillä on joku anaalirauhasongelma, ne ovat tukossa tai sitten jo tulehtuneet. Huhheijaa. Kokeillaan tänään suihkutella lämpimällä ja viileällä vedellä, joskos se auttaisi. Jos ei auta, täytyy saada joku tyhjentämään ne. Sillä ei koskaan ole ollut vastaavia ongelmia, joten meille ei ole kehittynyt asiantuntemusta asian hoidon suhteen. 

Kesäkin lähestyy, niin tällä tuurilla se on varma, että eka heinänkorsi on molempien silmässä ja ne saavat varmaan punkkejakin. Kummallakaan ei muuten koskaan ole ollut vielä punkkeja ja uskallan väittää, että valkosipulin syöminen on auttanut tähän. Kunnes toisin todistetaan.

 Tässä kuitenkin aurinkoisia kuvia viikonlopun alkamisen kunniaksi.


 Nappia naurattaa. Vai kuumottaa?


 Vau, en oo ikinä nähny Nappia noin koiramaisena, siis voitteko uskoa, keppi suussa!


Kevätriemua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti