torstai 10. toukokuuta 2012

Vai että yleisinfektio

Käytin Penniä eläinlääkärissä selvän korvatulehduksen vuoksi. Samalla otettiin sitten näytteitä koko koirasta ja kappasta vaan, sillä on yleisinfektio. Siltä löytyi jotakin bakteeria korvista, tassuista ja mahasta, ihokin hilseilee. Nyt on sitten kivat kaksi viikkoa; korvanpuhdistus ja korvalääke kahdesti päivässä sekä pesua antibakteerishampoolla joka toinen päivä. Shampoon pitää antaa vaikuttaa 10 minuuttia. Olivat aika pitkät kymmenen minuuttia eilen kökötellä kylppärissä. 

Ei nyt ihan olla varmoja mistä sille nyt se korvatulehdus pärähti. Ostin sille alennuksesta kauhean määrän valmista porkkanasosetta, joka oli tehty keltaisesta porkkanasta tavallisen porkkanan sijaan. Eikai se nyt voi olla niin, että se on allerginen keltaiselle porkkanalle, mutta ei oranssille porkkanalle? Eläinlääkäri myös sanoi, että ei meidän tarvitse yrittää laajentaa Pennin ruokavaliota, koirat kuulemma tulevat yllättävän kapealla dieetillä toimeen, kunhan vitamiinejä ja hivenaineita saavat. No okei okei, pakko kai se on uskoa. Tropit onneksi tepsivät hyvin. 


Onhan se kurjaa kun  korviä härpitään.


Penniä ei tartte kuin katsoa, niin se jo heittää selälleen ja tahtoo rapsutusta. Jos rapsutuksen lopettaa, se räppää tassulla naamaan ja vaatii lisää.


Tähän tyyliin.

4 kommenttia:

 1. Voi Penniä,paranemisia!

  T. Sanna

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Joo, on se aika parka. Mutta nyt jo paljon parempi, hyvät lääkkeet.

  VastaaPoista
 3. Voi Penni, toinen on niin suloinen! toivottavasti koiruus on jo kunnossa! meidän petit brabanconin lemppariasento on myös tuo selällään, jalat levällään:) se jaksaa pysyä siinä asennossa niin kauan kuin joku vaan rapsuttaa:D

  VastaaPoista
 4. Penni voi jo oikein hyvin, mitään oireita ei enää ole ja turkkikin on kuin uusi. Nuo petit brabanconit on kyllä niiiin suloisia pikkukoiria. Kiva kuulla että teilläkin on samanrotuinen : ).

  VastaaPoista